A Jóban Rosszban sztárja szakított barátnőjével, Somogyi Dórával. Bár a színész szerint nem egy harmadik személy miatt alakultak így a dolgaik, olvasóink január óta többször is látták Damu Rolandot egy budapesti ügyésznő társaságában. A színész lapunknak kétszer is letagadta, hogy ismerné a hölgyet.

A Blikk információi szerint szakított Damu Roland és kedvese, Somogyi Dóra. A lap arra hivatkozik, hogy a színészt egyre többször látni egyedül, többek közt egy TV2-es rendezvényre is magányosan érkezett, és a Szigeten is egymagában szórakozott. A Jóban Rosszban sztárja a Blikknek elmondta, igaz, hogy mosolyszünet van közte és a TV2 Aktív című műsorának riportere között, de azt csak az idő dönti el, hogy végleges lesz-e a szakítás. Damu Roland hozzátette, nem egy harmadik személy miatt ment tönkre a kapcsolata. „Mindketten sokat dolgozunk, így nem tudunk kellő időt fordítani egymásra, ezért úgy döntöttünk, hogy szükségünk van az egyedüllétre” – nyilatkozta a színész.

Olvasóink január óta mindenesetre egy fővárosi főügyészségi nyomozó oldalán látják rendre feltűnni a TV2 kicsit balhés sztárját. Nori48 becenevű olvasónk már januárban jelezte, hogy a színész egy ügyésznővel vacsorázott a XV. kerületi Mátyás Étteremben. „Beszéltük is a férjemmel, hogy végre Damu mellett egy talpraesett, okos, szép nő van, úgy látszik, a büntetésektől és talán az ügyésznőtől észhez tért, míg Damu a féktelen érzékiségével vihet színt a kapcsolatba. Kb. 2 órát voltak, mi az étterem előtt vártuk őket. Boldogan csókolgatták egymást. Örülök a párnak, sok boldogságot nekik."A színész és állítólagos vacsorapartnere akkor tagadta, hogy ismernék egymást.

Aranyos pár

Egy ideig egyik olvasónk sem számolt be arról, hogy bárhol is látták volna Damu Rolandot a fent említett hölgy társaságában, majd a pár júniusban egy piacon tűnt fel. „Anyuval a Bosnyák téri piacon vagyunk minden szombaton. Az egyik kedvencem Damu Roland, jó pasi nagyon. Viszont kicsit elkenődtem, amikor a piacon mindenkinek bemutatta a feleségét. Nem is tudtam, hogy megnősült. Aranyosak voltak, mindenkihez volt pár kedves szavuk. Látszott, friss házasok lehetnek, boldogok és Roland nagyon büszkén mutatta be mindenkinek a feleségét. Persze ezután mindenki erről beszélt a piacon, kellemes élmény volt” – írta bkuruczi. Ekkor ismételten felkerestük a színészt, aki megint letagadta, hogy ismerné a szóban forgó hölgyet.

Andika101 és barátnője augusztus első napján az 1-es villamoson futott össze Damu Rolanddal és szerelmével. „A színész egyszer csak a mellette álló lánynak megsimogatta az arcát, átölelte és puszilgatta az arcát. A lány mosolygott, elpirult, és zavartan körbenézett. Annyira aranyos pillanat volt. Persze mindenki jól megnézte őket. A lány magas, vékony, modellalkatú, smink alig volt rajta, farmerszoknyát és egy fekete felsőt viselt, és nagyon bájos volt. Damu rövidnadrágban, fekete ingben volt. Jó volt látni, hogy a gonosz Várnagy Előd szerelmesen is tud nézni egy lányra. Látszott, szeretik egymást, harmónia volt köztük. És a meglepetés: a lány nem az a riporter csaj volt az Aktívból.”

Hármasban a strandon

Két héttel később két olvasónk is látta a TV2 újraszerződtetett sztárját és barátnőjét a hajdúszoboszlói élményfürdőben. Mindkét feljelentőnk megerősítette, hogy arról az ügyésznőről van szó, akivel Damu Roland januárban együtt vacsorázott egyik olvasónk szerint. „Az élményfürdőben húgom meglátta kedvenc színészét, Damu Rolandot, aki fiával és barátnőjével a szomszéd asztalnál ültek le mellénk az egyik étteremben. Damuhoz sokan mentek autogrammért, miközben bemutatta fiát egy idősebb nőnek, aki eléggé meg volt szeppenve. A barátnőjét viszont az édesapám már az étterembe lépésükkor felismerte, csak bizonytalan volt addig, amíg be nem mutatkozott ő is az idős nőnek. … nemrég az ügyészségen tanúként hallgatta ki édesapámat egy számunkra fontos ügyben. A hölgyről apu azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy szép ügyésznők is vannak,ezért jegyezte meg az arcát” – számolt be a tibi0078, aki egy kicsit nehezményezte, hogy Damu Roland közszereplő, és mégsem vállalja a magánéletét.

„Hajdúszoboszlón a strandon nyaraltam a szüleimmel, amikor kedden megláttuk Damu Rolandot a strandon. Odamentem hozzájuk, kértem autogramot is. Családi nyaraláson lehettek, bemutatta a fiát és azt a lányt, akit kedvesének mondott….Mosolygós, és nagyon szép a lány. Azután láttuk őket vízipisztolyozni az egyik medencénél, szegény lánynak Roland lehúzta a bugyiját is mindenki előtt játék közben. Ő nem csinált belőle ügyet, nevettek és játszottak tovább. Látszott, nagyon szeretik egymást, szép pár. Szerintem Roland szerelmes, jó volt látni. Közvetlenül viselkedett mindenkivel” – mesélte el az idilli napot jucuska39. A Blikk fent említett cikkje után pedig a következőket kaptuk Piroskától: "A mai Blikkben olvastam, hogy szakítottak Somogyi Dórával, de remélik, ez nem végleges, és nem 3.személy miatt. Akkor hogyan láthattuk a barátnőimmel a Szigeten vasárnap a cigánysátorban táncolni, ölelkezni és csókolózni egy lánnyal?A koncert után is ölelkezve indultak el."