horoszkóp

Seggtetoválással jegyezte el egymást Foxy és Clint Eastwood magyar hangja

2009.03.20. 11:15
Bár egy hónapja még Benkő Dániel iránt érzett elsöpörhetetlen szerelmétől volt hangos a sajtó, már Koroknay Géza jegyese a magát 104 kilónak valló asszony. Simon Eszter állítja, egy jégpályás megborulás után eszmélt rá, élete nagy szerelme mégsem a csapongó faszművész, hanem egy olyan férfi, aki naponta többször is kielégíti. Szerelmüket fenéktetoválással és nemi szervükbe helyezett piercingekkel pecsételték meg. A dráma folytatódik.

Simon Eszter, született Simon Éva szerelmi kálváriája egy hónappal ezelőtt járta körbe a sajtót, és azóta sem maradt visszhang nélkül. Na nem mintha hagyná a Foxy becenevet viselő asszony, hogy elfelejtkezzenek róla: mindig újabb és újabb hírrel szolgál életének apró momentumairól. Foxy eltervezte, celeb lesz, amiben a hatvanéves Koroknay Géza is pártolja. Koroknay ugyanis azt vallja, hogy haladni kell az árral: a mai érték az értéktelenség, nekik pedig úszni kell az árral, ha erre vevő a nép. A jegyesség állítólag nem kamu.

Nem érdekelte Benkőt

A 39 éves Foxy egy hónapja még hajthatatlan Benkő-fan volt, olyannyira, hogy még férjétől is elköltözött, hátha lehetősége nyílik egy új kapcsolatra a faszharcossal. Szerelme még inkább lángra kapott, miután a Mónika Show-ban meg is csókolhatta vágyai tárgyát, aki aztán tett rá, jó magasról. "Írtam neki Valentin napra is, nem válaszolt. Nem értem, miért. Amikor voltunk nála, akkor is nagyon kedves, édes volt, de semmi egyéb. Már véget ért a lángolás, a poszterek is lekerültek a falról" - mutatott körbe Koroknay lakásában Foxy, aki állítja, kétségtelen, hogy egy agyrázkódás döbbentette rá, kivel is kellene kezdenie.

Extrémek, de gondoskodóak

Simon Eszter még akkor költözött kollégájához, Koroknay Gézához, amikor férje kidobta lakásukból. Koroknay már legutóbb is bevallotta, mérhetetlenül imádja Foxyt, aki akkor még észre sem vette őt férfiként, hisz' - egy hónapig - mindene volt Benkő Dániel. A hatvanéves szinkronszínész azonban már boldog, mert pizsama nélkül aludhat. "Elmentünk a jégpályára, mert én korizni szerettem volna, és háromszor nagyon bevertem a fejem. Akkor valahogy minden helyrejött, kaptam egy agyrázkódást, amnéziás lettem. Bementünk a sürgősségire, és ő annyira édesen mellettem volt végig, hogy rájöttem, nem egy ilyen celeb után kellene őrjöngeni, hanem egy valódi, hús-vér férfi után, aki mindenben mellettem van" - vallotta a Velvetnek a 104 kilós pornóhang, aki bármit megtenne a celebségért. A szexuális életük kiteregetése már kisujjból megy neki.

Esküvő és gyerek is lesz. Állítólag.

"Rájöttem, hogy itt van mellettem a tökéletes férfi, aki nem félévente egyszer, hanem naponta többször is kielégít. Ő nem egy olyan férfi, aki csak beszél róla folyamatosan, hanem tényleg meg is teszi" - nyilatkozta lapunknak a 39 éves asszony, aki - bár még férjnél van - már az esküvőt tervezi. Na és a gyereket. "Mindenképpen elválok a férjemtől, és tervezünk egy esküvőt nyárra. Az is olyan extravagáns lesz, mint az eljegyzés. Gyermeket is szeretnénk, és dolgozunk is a gyerekprojekten" - foglalta össze vágyainak egy részét Simon Eszter. Az egy hónapja még Benkőért rajongó nő most jegyben jár Koroknayval, de nem akármilyen megoldást választottak szerelmük megpecsételésére. A hatvanéves szinkronszínész azonban lelkesen vállalta a tetoválást, és az intim piercinget is, amit erős idegzetű olvasóink a Velvet 18+ blogján, a Muffinon tekinthetnek meg.

"Azért vállalom a nyilvánosság előtt mindezt, mert ez egy extravagáns, és nagyon szép eljegyzés. Egy örökre szóló dolog, hiszen egy papírt bármikor el lehet tépni, de a tetkó örökre ott marad. Nem beszélve arról, hogyha más kerülne sorra helyettem, akkor az hátulról igencsak meglepő lenne" - véli Koroknay, akinek beceneve, a Gébu szerepel Simon Eszter hátsójának balfelén. A pornós hangként is dolgozó Foxy állítja, a jegyesség komoly, érzelmeik tényleg esküvőben csúcsosodnak majd ki.

Benkő Dániel-i celebiskola

A sokat vitatott celebségre áhítozó asszony híres akar lenni, ahogyan - sokak megdöbbenésére - a hatvanéves Koroknay is. Úgy vélik, ha már a szakma miatt alig ismerik a nevüket, akkor tudja meg máshonnan a világ, kik is ők. Na az tutira kiderül. "Úgy ismertem meg őt, hogy tudtam, a celebség nagyon régi vágya. Nem véletlenül törekszenek erre az emberek. Megváltozott a világ, az értéktelen lett az érték. Ha ez így van, és a szar dől a televízióból, akkor a szar tetején kell úszni. Ennyi a dolog lényege. Nincs egy tévéfilm, egy tévéjáték, nincsenek normál kulturális műsorok, csak a botrány. Márpedig ha az embereknek botrány kell, akkor azzal lehet pénzt keresni, azzal lehet fönt maradni. Sajnos, föl kell vállalni, hogy ilyenné vált a világ. Egyedül nem tudjuk megváltani., de sodródni sem szabad vele. Egy lehetőség maradt: tevékenyen kell részt venni abban, ami a képernyőn van" - nyilatkozta lapunknak Koroknay, aki úgy tűnik, Foxyval karöltve tovább lépked a Benkő Dániel-i celebiskola lépcsőin.

"Napi hét órát állok a szinkronban, mégsem ismer senki. Hiába mondják be, hogy Simon Eszter. Bár már be sem mondják, mert a reklámok miatt a filmek végét levágják, már főcím sincsen. Hiába dolgozunk ezen a pályán, semmi. Kiszel Tünde, Kelemen Anna, Győzike, Pákó ott van a címlapokon. Annyira nagy művészek mi is vagyunk, mint ők, miért ne lehetnénk mi is akkor celebek?" - tette fel a húsbavágó kérdést Foxy. Simon Eszter 18 éves kora óta van a szakmában, és nagyon zavarja, hogy senki sem ismeri. A celebség hátulütőit nem látja, jobban zavarja, ha nem érdekli az embereket, mintha a magánéletében turkálnak.

A nagytestű asszony érdeklődése a média iránt akkor indult be, amikor vendégszereplő lett a Cool TV műsorában, a Cool Night-ban. Persze akkor sem a Harry Potterben produkált szinkronja miatt invitálták, inkább a pornószinkron miatt. Mert élvezni is igazán élethűen tud. "A Mónika Show előtt is folyamatosan hívtak a Coolba, és a Fókuszban is voltam, de mindig csak a pornószinkron miatt. Aztán kezdtem beadni a derekam. Ha az egész szinkronszínészet, színház nem érdekel senkit, akkor itt van ez. Szerintem szüksége van a médiának arra, hogy legyen még egy ilyen őrült. Mert ott van ugyan Kiszel Tünde, és Kelemen Anna is, de ők már nagyon sok mindent eljátszottak. Úgy gondolom, hogy kell vérfrissítés a celebvilágba" - osztotta meg lapunkkal terveit az alányögő művésznő, aki ügyében partnerre lelt Koroknayban.

Az értéktelen vált értékessé

"Kiderült az életutam során, hogy csinálhatok bárhol bármerre bármit, a kutya se tudja, ki vagyok. Régen, mikor még normálisan voltak műsorok, akkor bementem a henteshez, és tudták, ki vagyok. Bárhol bemutatkoztam, már ugrottak is. Most semmi, vége a dolognak, mert ha én megmaradok a normál művészi szintemen - amitől ugyan én jól érzem magam belülről, mert azt csinálom, amit szeretek - akkor elenyészek" - mondta lapunknak Koroknay. Foxy, aki Marilyn Monroe reinkarnációjának tarja magát, azt is sejti, honnan indult az értékek elapadása. "Kállai Ferencet meghívták Pongóval együtt egy műsorba, ahol méltatlanul viselkedtek Kállaival. A következő szöveggel tolták arrébb 'Álljon egy kicsit félre, jön Pongó művész úr.' Itt tűntek el az értékek" - vélekedett Simon Eszter, akit - ki tudja, miért - teljesen megutáltak kollégái. Neki azonban többet ér a celeblét.

Nagy a szerelem

"Az irigykedés már most is megvan a kollégák részéről. Engem nagyon megutáltak. De nem érdekel, mert az utcán sikerünk van. Nem tudunk úgy végigmenni, hogy ne kérjenek tőlünk autogramot, vagy ne fotózzanak le. A közértben is beszélgetnek velük, és ez jó, én élvezem. Nem foglalkoztat, hogy mit gondolnak rólam, mert kíváncsiak. A sok érdeklődés miatt csináltattam egy névjegyet, amin az szerepel, hogy Stupid Idiota Celeb Actress" - mondta a - szabad fordításban - Hülye Idióta Celeb Színésznő, aki szeretne lefogyni, műsort vezetni, de elsősorban a Barátok közt szuperprodukcióban szerepelni.

A hatvanéves Koroknay már három házasságon van túl, másodikból született fia ezt a kapcsolatot - a többivel ellentétben - azonban elfogadta. "A fiam eddig minden kapcsolatomnál elzárkózott. Most is azt hallgattam tőle az elején, hogy ez nekem nem jó, hogy én már nevet szereztem a pályán, és kicsit ciki is neki, mert ugye őt is Koroknaynak hívják. De mikor elmondtam, hogy ő mennyire belémszeretett, megértette. Ő az első, akit elfogadott" - nyilatkozta a színművész, aki többek között James Belushinak és Clint Eastwoodnak is kölcsönözte már a hangját.

Koroknay Géza

A celebségre áhítozó színész 1948. szeptember 29-én született. Koroknay 1972-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a miskolci Nemzeti Társulathoz szerződött. Koroknay rövid időn belül elhagyta a miskolci társulatot, és Pécsre ment, időközben azonban felajánlottak neki egy állást a Magyar Szinkron és Video Vállalatnál. 1985-től kezdve számtalan film és tévésorozat szereplőjének kölcsönözte a hangját, emellett epizódszerepekben is feltűnt a képernyőn. A hatvanéves Koroknay az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész.

Fontosabb szinkronszerepei

Piszkos Harry 1. és 3. rész - Piszkos Harry (Clint Eastwood)

Helyszínelők - Paul Guilfoyle

Bízd a hackerre! - Gary Winston

Kutyám, Jerry Lee 1. és 3. rész - James Belushi

Néhány kiemelt tévéfilmje

A falu jegyzője 1-4. (1986)

Szomszédok - László mentős (1987-1991)

Angyalbőrben - Csatár őrnagy (1989)

Kisváros (1994-2001)

Forrás: Wikipédia, IMDB