Gáspár Győző Ferrarija egy autókereskedésé, és ha nincs forgatás, bérleti díjat fizet érte. A showman állítása szerint annyit bántották már a kocsi miatt, hogy kizárólag garázsban meri tartani, mert sok embernek fáj, hogy ő ilyennel járhat.

Gáspár Győző Ferrarijáról kiderült, hogy nem olasz, és nem magyar barátai tulajdonát képezi, hanem egy budapesti autókereskedés birtokában van. Először 2007 májusában írtunk arról, hogy egy olvasónk látták, hogy a négynapos ünnepen Gáspár Ferrarival közlekedett. Akkor a zenész azt állította, az autó olasz barátai tulajdonában van, akik csak látogatóba érkeztek hazánkba, addig pedig kölcsönadták neki a verdát. Később kiderült a gépjármű magyar rendszámmal rendelkezik, és amikor ezzel szembesítettük Gáspárt, csak annyit reagált, hogy igen, mert az olasz barátok időközben kifizették a regisztrációs adót.  

Nézzen Gáspár Győzőt!

Gáspár azt ígérte,, majd ha véget ér a show elmondja, honnét van, számon kértük. „Ez egy kicsit furfangos dolog. Az a baj ebben az országba, hogyha valakinek van szponzorautója, akkor állandóan feljelentik. Emiatt az autó miatt 26 ezerszer feljelentettek, mert nem tudták honnan, miből, és hogyan van. Mikor kiderült, hogy az autó nem az én tulajdonom, hanem egy kereskedésé, akkor elnézést kértek. Nem akartam már magyarázkodni, annyi mindenről magyarázkodtam már ebben az országban. Úgy voltam vele, senkinek, semmi köze ehhez az egészhez.” 

Nem állok szóba magammal sem

A Győzike show főszereplője azt is elmondta, nagyon örül annak, hogy vannak szponzorai, amit, ahogy ő mondta: lássuk be, nem a véletlennek köszönhet. „Hál isten, mióta van ez a show, elértem, hogy üdítőt, kaját is hordott ki az egyik cég, ruhát, cipőt is kapunk, pluszban utaztatnak minket, autót adnak, és a legnagyobb, hogy üzemanyagért sem kell fizetni, mert a szponzorok tudják, hogy a mi műsorunk négy éve ugyanolyan sikeres. Teljesen mindegy, hogy feljelentenek valami miatt, élveztem minden percét. Ha mindennel foglalkoznék, már rág idegbeteg lennék.” A dzsungelt is megjárt celeb akkor sem adta vissza a kocsit, mikor nem volt forgatás, mert a szívéhez nőtt. „Annyira megszerettem, de sajnos nyáron nem tudtam reklámfelületet biztosítani, ezért olyankor bérleti díjat fizettem érte.”  

Gáspár azt is megmagyarázta, hogy jutott ehhez a négykerekűhöz. Állítása szerint a cég hirdetni akart, és úgy gondolták polgárpukkasztó lenne, ha Gáspár Győző furikázna egy ilyen drága kocsival. „Mivel minden gyerek álma egy Ferrari, ezért azt mondtam: gyerekek, ha ezt ideadjátok, akkor magammal se állok szóba. Most már egy éve nálam van. Megjeleni vele nagyon jó, emellett jól is gyorsul” – sorolta az érveket a luxusautó mellett. Azt is hozzátette, ebben az évben pusztán kétszer-háromszor használta, mert csak annyiszor forgattak vele. A Ferrarit egyébként iszonyatosan félti, mert ha összetöri, a szerződés szerint neki kell fizetnie a kárt. „Azért tartom zárva a garázsban, hogy ne bántsák a kocsit. Erre az autóra jobban vigyáztam, mint eddig bármire” – a kijelentése után ezen mindannyian egy kicsit elérzékenyültünk. Gáspár Győző pedig azt üzente, aki irigyeli, csinálja utána.