Horváth Éva szende szűznek tartja magát

nsz
2009.04.11. 08:46
Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, rokonlelkek Peller Mariannal, és sosem fúrná meg kollégáit. A divattervezőként debütált Horváth Éva a Kész Átverésben vágta át kolléganőjét, akit annyira kicsinált, hogy sírva fakadt. A csatorna műsorvezetője egyéként bezárta modelliskoláját, mert csak egy élete van, ideje pedig nem volt az iskola szervezése miatt. Párkapcsolatairól három éve nem beszél - most sem, de legalább megtudtuk, miért.

Az RTL Klub és a Cool TV műsorvezetője továbbra sem árulta el, igazak-e a pletykák, miszerint egy milliárdossal osztozik ágyán. Horváth Éva ugyanis nem beszél a magánéletéről már három éve. Állítása szerint azért, mert a kapcsolat megromlásával úgyis kiforgatják a történetet. Na és személyiségi jogokat sem akar sérteni. "Saját példámból okulva nem beszélek a kapcsolataimról, bár ennek ellenére így is viszontlátom magam a címlapokon bizonyos férfiakkal. Mi lenne, ha beszélnék róla?" - tette fel a rejtélyes, ám könnyen megválaszolható kérdést Horváth.

Nehéz a köszereplők élete

"Volt már olyan férfi az életemben, akivel épp a munkám miatt nem alakult ki több. Nem akarta vállalni, hogy esetleg a címlapokra kerül miattam. Többekkel is beszélgettem már erről, és sokan úgy gondolják, hatalmas előny, ha valaki közszereplő. Pedig egyáltalán nem az, hiszen ha a párod civil, van egy határ, amit nem szabad átlépni, mert akkor már személyiségi jogok is sérülhetnek" - fejtette ki a tartós párkapcsolat megőrzéséről véleményét a műsorvezető, aki Bódi Sylvivel és Debrezeni Zitával ellentétben még nem comingoutolt Kedves Ferenccel.

Kattintson még több szende szűzért!

"Szende szűz vagyok"

A szépségkirálynő nemrég bezárta modelliskoláját, amit állítása szerint csupán saját örömére hozott létre. A Velvetnek elmondta, a pénz nem motiválta az akadémia megnyitásakor, ahol egy másfél hónapos tanfolyam 65000 forintba került. Még szerencse, hogy lehetett részletfizetést kérni. "Egyszerre dolgoztam az RTL Klubnál, a Cool TV-nél, hétvégén pedig oktattam. Így pedig semmire sem jutott időm. Bár a munkatempóm olyan, hogy 24 órából 20-at képes vagyok végigdolgozni, ez már nekem is sok volt. Egy életem van" - használta a sablonos zárómondatot a modell, aki nem tudja, okozott-e anyagi kiesést a modellakadémia bezárása, de ugyebár nem is ez volt a lényeg.

Horváth Éva nem akarta csökkenteni a tévés munkáit, így továbbra is feltűnik a képernyőn mind a Cool TV, mind az RTL Klub színeiben. Az anyacsatorna nemrég arra kérte fel a Reggeli műsorvezetőjét, segítsen megszívatni Peller Mariannt, de csak a Kész Átverés keretein belül. Horváth nem érezte testhez állónak a szerepét - gonosz, csúnya kolléganő -, ugyanis Pellerhez hasonlóan kis szende szűznek tartja magát, aki sosem fúrná egyik munkatársát sem. "Egy hónapig készült a stáb az átverésre, de nem volt könnyű dolgom. Nagyon bele kellett élnem magam a szívatós szerepbe, és először azt gondoltam, el fogom nevetni magam. Azt mondták, higgyem el, meg fog könnyebbülni utána, de nehezen szántam rá magam, mert én is ilyen kis szende szűz vagyok. A szívem szakadt meg Mariannért, mert egy tündéri lány, de végül jól sült el, tényleg megkönnyebbült" - mondta a műsorvezető.