Az esküvőn sok neves fellépő is tiszteletét teszi majd, és abban is biztos lehet mindenki, hogy a libabőr az este elengedhetetlen része lesz - legalábbis ezt ígéri Hajdú Péter, aki 30 hét múlva apa lesz. A műsorvezető elfoglaltsága ellenére is vállalta, hogy eleget tesz Marjai Judit kérésének és eljátssza a média Rambójának szerepét.

Hajdú Péter álomesküvőre készül luxuskivitelben - ezekkel a szavakkal foglalhatnánk össze a műsorvezető ebbéli terveit. Sarka Kata információink szerint az esketés után nem számíthat két hét együttlétre férjével, mert a tévést munkája megakadályozza abban, hogy elszabadulhasson az országból hosszabb időre. A most forgatott hajléktalanshow ugyanis költözni kényszerül, így a pár maximum 5-6 napig nyaralhat. Hajdú szerint leendőbelije a hír hallatán nem esett kétségbe, sőt biztosan ki is engesztelődött, mikor meghallotta, hogy cserébe télen utaznak el két hétre a karibi térségbe. Sarka Kata egyébként sem idegeskedhet most, mert mint a Best magazinból kiderült, 10 hetes terhes, bár két hete még egyáltalán nem volt az. A menyasszony és vőlegénye elmondták: nem nyilatkoznak az áldott állapotról, mert a 12. hétig babonából sem szabad beszélniük róla. Annyit azonban ki lehet következtetni, hogy ennek köszönhető a jövő májusról idén augusztus 16-ra előrehozott esküvő.

Hajdú a Velvettel azt is megosztotta, hogy a világra szóló lagzin igazi sztárvendégek fogják húzni a talpalávalót, hiszen Soltész Rezsőn, Bangó Margiton, Lagzi Lajcsin, Kefiren, Dollyn, Koós Jánoson kívül Komár László és Zoltán Erika is fel fog lépni. A lista természetesen a teljesség igénye nélkül tartalmazza a fellépőket. Hajdú Péter érezte, hogy a névsor hallatán bennünk maradt a levegő, ezért gyorsan hozzátette, hogy a lakodalmas zene biztosítását egy Digitál nevű zenekarra bízta, akik Somásan szólva is, csak úgy tudtak játszani, hogy az ember libabőrös lesz. Persze a jó értelemben. A nagy felhajtás miatt a műsorvezetőnek arra sincs ideje, hogy keseregjen az elmaradt nászút miatt, viszont egy fotózást sikerült beiktatnia a sűrű menetrendjébe.

Nézzen Hajdú "Rambo" Pétert!

Marjai Judit megálmodta, hogy a műsorvezető klasszikusan alkalmas a Rambo szerepkör betöltésére, amivel főhősünk egyet is értett. Így kiválasztottak egy csinos kis kőbányát a környéken, ahol a Velvetre mindig nyitott Hajdú átöltözhetett legyőzhetetlen szerelésbe. „A fotózás jó hangulatú volt, egészen addig, amíg nem derült ki, hogy egy darázsfészek van mögöttem. Mindenki megijedt. Kata nagyon félt, hát felkaptam, hogy kimenekítsem." Ezt is megörökítette Marjai, akiről kiderült, hogy szintén nem szívbéli jó barátja ennek a típusú rovarnak.

A retusálatlan képeken, jól kivehető, hogy a média Rambója az utóbbi időkben könnyen vette az akadályokat és teljesítette a magának tett ígéretét: tehát fogyott. Az egy konfekciómérettel kisebb Hajdú hozzátette, hogy ezt a Mokkában tett látogatásánál is megjegyezték, amiből erőt tud meríteni. Menyasszonyának ugyanis azt ígérte lefogy az esküvőre, bár az ara ezt sosem kérte tőle.