horoszkóp

Jakupcsek megtanult tízig számolni

2008.02.24. 11:12
Kapcsolódó cikkek (1)
A műsorvezető állítása szerint nem hazudik, inkább csak elhallgat, ha arról van szó. Az évek során megtanult tízig elszámolni, és ezzel is azt bizonyítja, hogy valójában türelmes ember. A hazugságvizsgálót szeretné kipróbálni, de csak akkor, ha biztos benne, hogy nem kerül nyilvánosságra az eredmény.

Jakupcsek Gabriella miután kipihente  a Nagy Fogyást férjével, egy újabb bevetésre tért csatornájához. Az igazság árának forgatása azonban nem csak őt ragadta magával - beszámolója szerint - hanem kollégáit is, akik nem is bírták otthagyni a stúdiót a felvételek során. Nem egyszerű kíváncsiságról beszél a műsorvezető, hanem  mint mondta, arról van szó, hogy az érzelmek mindenkit elragadnak.

Jakupcsek szerint nem feltétlen a „nagy" kérdéseknél esnek ki a versenyzők, hanem a mindennapi hazugságoknál, az önbecsapásnál és azoknál a kamuknál, amelyekkel az a célja az embernek, hogy másnak látassa magát. A műsorvezető szerint az önbecsapás a legveszélyesebb és szerinte az új műsor az életet képzi le, azaz a társadalmat kicsiben.

Az afrikai árvák valóban érdekelnek

A műsorvezetőtől az is megkérdezte a Blikk, hogy kipróbálná-e a hazugságvizsgálót, amire az válaszolta, hogy természetesen, de csak akkor, ha biztos benne, hogy az eredmény nem szivárog ki. „Kíváncsi vagyok rá, félek tőle, de ki fogom próbálni, ha jogilag védett lesz és nem kerülhet ki az eredmény. Ez akkor ér valamit, ha van teljes tesztsor, amelyet a pszichológus értékel."

A világ árvái című műsor arca arra a kérdésre, hogy valójában érdeklik az afrikai gyerekek sorsa, igennel felelt. „Különben nem mentem volna el, nem kockáztattam volna az életem" - érvelt Jakupcsek. Azonban hozzátette, hogy neki is vannak titkai, de nem szokott füllenteni. „Legfeljebb hallgatok. Akkor már lehet gyanakodni. Hallatlan türelemre tettem szert az évek során. Megtanultam tízig elszámolni. De az biztos, hogy olyan ember nincs, aki nem hazudik."

Jakupcsek Gabriella utoljára a Szulák-show-ban beszélt a világ árváinak forgatásáról, ahol azt emelte ki, hogy nem egyszerű vécézni Afrikában, de ő már okos és tudja, hogy milyen túlélőkészlet kell ahhoz, hogy át tudja hidalni a kultúrák közti különbségeket.