A Miss Universe döntőjében dobogós helyet ugyan nem ért el a magyar versenyző, de állítása szerint ettől még mindig álma valóraválásaként élte meg az eseményt.

Magyar idő szerint ma éjjel rendezték meg Vietnámban a Miss Universe világdöntőjét, ahol a magyar Dammak Jázmin - a verseny történetében először - a legjobb 15 közé került. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetői telefonon érték utol.

"Bár csupán másfél órát aludtam, mégsem vagyok álmos" - mondta a Királynő című műsor második helyezettje, aki azt is elárulta, hogy annak ellenére is nagy álma teljesült, hogy a tízes döntőbe már nem került be.

Klikk!

"Bejutottam a legszebb 15 lány közé, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült! Látványos volt a show, remekül éreztük magukat, a fáradtság ellenére örülök, hogy itt vagyok és részese lehettem ennek az élménynek" - nyilatkozta a versenyző, aki korábban úgy érezte, fürdőruhás teljesítményével talán ki tud majd emelkedni a többiek közül.

Horváth Éva egykori szépségkirálynő a stúdióban elárulta, hogy az elmúlt években nem igazán változott a "trend", az a fontos, hogy a lányok tudjanak kommunikálni, és valamivel kitűnjenek a többiek közül: "Több tényezőnek kell összeállnia, nem az a lényeg, hogy a csípőd vagy a derekad egy centivel keskenyebb legyen a többiekénél. Az intelligencia is számít, és az is fontos lehet, hogy az egy hónapos felkészítés alatt ki hogy viselkedik. Az elmúlt 15 évben egyébként a dél-amerikai lányok remekelnek a versenyeken" - mondta Éva, és ezt Dammak Jázmin is megerősítette: "Most is bekerültek dél-amerikai lányok az első tízbe. Előtte természetesen volt esélylatolgatás, mindenki kombinált, próbáltuk kitalálni, ki lehet a nyerő. Bekerültek olyan lányok az első 15-be, akikre tippeltünk. Volt néhány versenyző, aki az én listámban nem volt benne, de ugye, nem én voltam a zsűri. Annak viszont örülök, hogy az ítészek úgy gondolták, ott a helyem a tizenötben".