Kiszel Tünde óvatosan fogdosta az Operabálon orvos kísérőjét, amíg kedvese, Hunor, influenzásan lábadozott. A lovak és kutyák magazin főszerkesztője nem kommentálta a tipi-tapit, de haragszik a riporterre, aki észrevette és videóra is rögzítette a flörtöt, amit most meg is tekinthet.

„Szégyellje magát, hogy ránk tört, hogy nem köszönt, nem kért engedélyt arra, hogy forgathasson. Ezt a videót le is tiltathatnám. Nem is értem, hogy került ő oda" - kommentálta Kiszel Tünde, hogy a Juj.hu stábja az Operabálon videóra rögzítette, amint nem hivatalos társa Sebestyén Hunor, hanem egy eddig ismeretlen hódoló kezét simogatja. A korára érzékeny asszonyság kikérte magának, hogy ilyen csúnyán letámadták. A kommandós módszerekkel dolgozó riporter pedig Kiszel szerint még a köszöntést is hanyagolta.

Kiszel Tünde megjegyezte, hogy a fiatalember egy hódolója, pontosabb kísérője volt a bálban, de nem győzte szapulni a videókamerás riportert. "Borzasztó, hogy mit meg enged magának ez az ember. Egyből elővette a kameráját, függetlenül attól, hogy megkértük: ne. Pofátlanul tovább csinálta.".

Jól érezzük magunkat. Ennyi.

Az ominózus felvételen látszik, milyen az igazi Kiszel Tünde. Ugyanis operabáli megjelenésének egy igen fontos szegmense - a meghit fogdosás - eddig elkerülte a sajtó figyelmét. A hölgy nem Sebestyén Hunorral érkezett az eseményre, hanem egy orvossal, aki magát Dr. Szijjártó Pálként mutatta be a Velvet helyszínen dolgozó csapatának. Kiszel szerint új kísérőre azért volt szükség, mert „Hunor beteg, influenzás, lázas beteg".

A kísérő és Kiszel közötti intimebb viszonyt juj.hu kamerája leplezte le, amikor megörökítette, hogy egymás kezét fogdossák.

Részlet a párbeszédből

- Szia Tünde! - Szia! - Szia! Nem is tudod milyen sikered volt Afrikában - kezdte a beszélgetést a riporter a „párral," majd a jópofizás helyett inkább a lényegre tért. Kiszel lovagja szerint azért akadt össze a kezük, mert táncoltak - vajon hány órával előtte - más magyarázatott nem is adott, amin azért sem csodálkozunk, mert ránézésre sem az a bebikázom hátulról típus. A Sikeres Nők Lapja, valamint Sok Televízió képviseletét is vállaló asszony azonban ennél közlékenyebb volt. „Nézd, hogy ebből te milyen következtetést vonsz le... Mi eljöttünk az Operabálba, jól érezzük magunkat. Ennyi."

Élő adásban alázták meg Kiszel Tündét

A magyar MTV hétfői Swungjában Nagy Sándor műsorvezető Kiszel Tündét kellemetlen helyzetbe hozta, mert aprópénzben tette ki a gázsiját az asztalra. Ugyanis Kiszel csak pénzért volt hajlandó elvállani a szereplést, írja a Bors. A műsor azokkal a sztárokkal foglalkozott, akik abból élnek, hogy megjelennek a bulvárlapokban. A műsorvezető először bulvárpintynek nevezte vendégét, majd utána jött az említett kifizetés.

Kiszel persze felháborodott és szerint a műsorvezető magát minősítette a viselkedésével. Azt azonban beismerte, hogy pénzt kért a tévészereplésért, hiszen neki sok évi munkájába került, hogy hírnevet szerezzen. Szerinte Nagy már rég nem lesz sehol, mikor ő még mindig a lapok címoldalán szerepel majd.