Lauro Giotto pornószínész számos nemzetközi díjat nyert, beutazta a fél világot, imádja a női lábakat, és forgatási vészhelyzetben remekül használja a kezét. Mindezt azért, mert szerelme elhagyta egy amerikai milliomosért.

Az Erotika Kiállítás színpadán meztelen táncoslány kábítja a közönséget, a szőkített izmos férfi mosolyogva táncol a függöny mögött. Ő Lauro Giotto, az év legjobb európai , kelet-európai és hazai pornószínésze, Kovi nagysikerű filmjének, a Porn Warsnak sztárja. Félénken megzavarom, ő derékon ragad, és már táncolna is tovább, pedig én csak egy interjút szeretnék. Mitől van ilyen jókedve? “Tele van szép nővel az egész épület, én pedig imádom a nőket. Ettől teljesen kész vagyok.” Szóval imádod a szakmát is? “Mivel imádom a nőket, ezért vagyok pornószínész.”

Szerelmi csalódás vezet a pornóhoz

Lauro Giottót egy fél órával korábban még Predátor jelmezben láttuk egy chippendale show keretében, bár az elmúlt nyolc-kilenc évben inkább filmezik, mint táncol. Mint kiderült, már gyerekkorában is chippendale szeretett volna lenni, de hogyan is csöppent bele pontosan a szakmába? Érettségi után a Kereskedelmi és Vendéglátóipari főiskolára felvételizett, de két pont híján nem vették fel, így elment dolgozni egy szexshopba. “Megismerkedtem egy chippendale-es társasággal, akik elvittek egy éjszakai bárba, ahol táncos fiút kerestek. Ott kezdtem el táncolgatni. Aztán bekerültem egy chippendale bandába. Magyarországon táncoltam úgy két és fél, három évet, aztán kimentem Ausztriába, ott éltem két évet, Németországban éltem négy évet, aztán elmentem Amerikába, ott is éltem két évet, majd hazajöttem, és egy szerelmi csalódás miatt elkezdtem pornózni.

Volt egy szép barátnőm, egy fotómodell lány, akibe beleszeretett egy amerikai milliomos, én pedig nem tudtam vele felvenni a versenyt: nagyon sok pénze volt. A barátnőm úgy gondolkodott, hogy fiatal, szép és megfogja magának. Én pedig hazajöttem, és úgy döntöttem, elkapok mindenkit aki csak él és mozog. Kovinál kezdtem statisztaként: rohangásztam gázmaszkban föl-alá egy nyolcadik kerületi bérlakásban. Aztán szép lassan kezdtem rájönni, hogy lehet ezt másképp csinálni. Felvettem egy izompólót és elmentem sok-sok válogatásra. “ Itt egy idő után felfigyeltek rá, aztán két és fél év kellett hozzá, hogy eljusson arra a szintre, hogy keresett legyen. A pornós életben leginkább a sok utazást szereti. Hétszer járt már Dominikán, háromszor Mexikóban, megfordult többek között Ibizán, Mallorcán, Olasz- és Franciaországban is.

Klikk!

Szexi lábak és a segítő jobb

De mi volt a legnehezebb pontja a pályafutásának? “Volt egy tizenkét órás forgatás az Alpok csúcsán. Hideg volt, nem volt megfelelő a lány, a lány barátja volt az operatőr, szóval minden összejött. Így nehéz dolgozni. Ha az ember reggel felkel, és tudja, hogy megy dolgozni, akkor mentálisan nem tud kikapcsolni. Egész nap komédiázik, dolgozik, dolgozik, dolgozik, aztán ha este kerül sor a szexjelenetre, az ember éhes, fáradt, nyűgös, menne már haza, főleg ha nem lehet dolgozni a stábbal, a lánnyal. Ez meg is látszik a munka eredményén.”

Hogy mi a helyzet akkor, ha nem tetszik a lány? “Mindig van, ami tetszik rajta. Meg kell találni azt a pontot. Ez lehet a cicije, a combja, a lába. Én lábas vagyok. Imádom a szép lábú nőket. Fontos, hogy a lány legyen segítőkész. Nem kell hogy odaadja magát, elég ha megsimogat, hogy érezzem, hogy valami kontaktus van köztünk. Akkor az ember hormontermelése beindul, a fallosz pedig feláll. Ha a lány nem segítőkész, és hideg, akkor még mindig ott van a jobb és a bal kéz. Attól függ, hogy valaki milyen kezes.” Te milyen kezes vagy? “Én felváltva vagyok - neveti el magát - attól függ melyik kezem fárad el.”

Az okos csajoknak csak egy numera kell

Mi a helyzet a párkapcsolatokkal? “A lányok ezt a foglalkozást általában nem fogadják el. Megismerkedem egy lánnyal, megmondom, hogy chippendale vagyok, modell, pornószínész - ezek után melyik az az okos lány, aki járna velem? Ha belegondolsz abba, hogy hétvégén elmegyek egy chippendale showra, a lányok összefogdosnak és kapok egy csomó telefonszámot, hétköznap elmegyek filmforgatásra, ahol szeretkezem sok-sok szép lánnyal a világ különböző pontjain, akkor maximum egy numerára vagyok nekik jó. Vagy kettőre.” De arra meg nagyon - jegyzem meg. A szeme elkerekedik, én zavartan javítok. Úgy értem, hogy ez azért egy nő számára lehet nagyon vonzó. “Az lehet, de ha az ember egész nap szexel, akkor már arra vágyik, hogy valakihez odabújjon, hogy átölelje; vágyik a szeretetre. Én már nem vágyom az egy éjszakás kapcsolatokra. Tizenöt éve táncolok, sok éve pornózom, már nagyjából kiéltem magam. Jó érzés, hogy hazamegyek a barátnőmhöz, ő otthon vár, ad nekem vacsorát, beszélgetünk, és aztán hozzámbújik az ágyban.”

A pornó megöli a lelkivilágot

Barátnője szintén szakmabeli, aki egy éve pornózik. Hogy van-e féltékenykedés?” Vannak néha gondok, főleg ha a barátaimmal dolgozik. Persze, ez úgy működik, hogy ez munka, meg ez, meg az, de azért mégis bennem van a kisördög. Ez durva kérdés. Ez a szakma megöli a lelkivilágot. Az ember belegondol, hogy a barátaimmal szeretkezik a barátnőm, és akkor ez azért furcsa. “ Ráadásul az érzés kölcsönös lehet. Barátnője magában tudja tartani a rossz érzéseit, ő azonban nem mindig. “Mindenképpen megcsaljuk a másikat. Lelkileg persze nem megcsalás, mert lelkileg nem adjuk magunkat oda. De ez senkit sem érdekel. Egy kívülállónak hiába is magyaráznám.”