A tizenkettedik budapesti Erotika Kiállításon hollywoodi filmek mintájára sztriptizeltek a pornósok, párocskák vesztek el a punciszagú parfümök világában, és Kovi puszilta meg meztelen sztárjait.

"Minek kimenni, ha nem lehet nyalogatni a lányokat. Inkább nézek pornót" - mondta a taxis, miközben a Hungexpo felé haladtunk az Erotika Kiállításra.

Még be sem léptünk a 6500 négyzetméteres hodályba, máris újabb bölcselettel gazdagodtunk. "Itt ilyen aberráltakat találsz csak. Hadd filmezzelek le. Hadd pisiljek a szádba. Ilyeneket" - osztotta meg élettapasztalatát a bejáratnál szexszórólapot osztogató kigyúrt srác. Azok az átkozott sztereotípiák. Vagy szteroidok.

Mikor a fémdetektoron és az óriások sorfalán át bejutottuk, egy szempillantás alatt izzadtam össze a ruhámat. Miért van minden erotikus rendezvényen ilyen dög meleg?

Hömpölygő Hollywood

A dildórengetegbe vágott keskeny labirintus járatain óvatosan osontak a csillogó szemű, erotikára éhes zarándokok a vibrátorok, a szextársasjátékok, a henna tetoválás, a punciszagú parfüm és a masszírozószék felé. Aki csak a női testrészekre volt kíváncsi, az a főcsapáson hömpölygött a tömeggel Kovi standja és a nagyszínpad között, ahol felváltva szórakoztatták showműsorok a kamerával felfegyverkezett közönséget.

Katt!

"Isten hozott Erotic Hollywoodban. Te miről álmodozol? Mindenki idehozza az álmait, mert ez Erotic Hollywood, az álmok országa. Az egyik álom valóra válik, a másik nem, mert ez Erotic Hollywood, de csak álmodozzatok!" Ismerős a szöveg? Pretty Woman? Ez a film adta a kiállítás keretét, ugyanis a fellépők nem szimpla "magamra fújok egy rakás habot, lenyalom, élvezzetek" jellegű produkcióval készültek, hanem egy-egy híres hollywoodi filmet jelenítettek meg a színpadon. Persze ruha nélkül.

Elsőként a nemrég férjhez ment Judy Nerót és Rácz Lindát láttuk Sakáltanya hangulatban, ahogy csillagszórókkal közelítettek egymás testéhez, élőben énekelték a film betétdalát, és egy golyókkal spékelt kötelet húztak elő punciból. A jobbomon álló fiatalember oldalba bökte barátját: "Figyejj má'. Ezek nem viccelnek. Hallod?" A balomon remegő férfi hónaljig húzott farmeréből előkapta kameráját, és nyitva felejtette a száját. Úgy is maradt a műsorszám végéig.

Rácz Linda sztriptíztáncos izgult a műsor előtt. "Nem voltunk még olyan kiállításon, ahol ennyire felkészületlennek éreztük volna magukat." Nem tudták ugyanis, hogy pontosan milyen lesz a díszlet, ezért kivitelezhetetlennek érezték a műsort. De végül jól sült el.

Mellek és prostik

Amíg a következő show-ig kiürült a nagyszínpad, a nép elrohant újabb szabadon lifegő ciciket keresni. Járt Kovinál és sztárjainál, akik dedikáltak, járt a 69 party standjánál táncosokat nézni, benézett a pornószínházba, amit mi nem mertünk megtenni, és eljutott a kimaradás.hu bázisára, festett testű lányokat mustrálni. Ők egyébként csináltak klassz képeket. Nézzen bele, ha érdekli.

Kiállítói szempontból egyébként megkaptuk, amit az Erotika Parádén hiányoltunk. Egy bőrdíszműves személyében az erotikus művészet is képviseltette magát. Ilyenkor nem szokott eladni semmit, de az emberek elviszik a szórólapot, és karácsonykor bejelentkeznek egy bőrbe zárt leszbi jelentért. Tényleg. A Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének standjánál pedig információkat olvashattunk a védekezésről és a nemi betegségekről, és kaptunk ajándék síkosítót. Talán dupla análhoz.

Képek

A szemfüles producer

Az igényes díszlettel és profi technikával támogatott műsorszámok eközben tovább folytak. Láttunk Hair chippendale show-t Carlostól, aki messziről rettentő jóképű volt, de aztán közelebb jött. Láttuk a nemzetközileg is elismert pornóst, Lauro Giotto-t, aki Predátornak öltözött, és ahogy a tűzgyújtó folyadék végigfolyt éles állkapcsán, egy pillanatra tényleg szörnnyé vált. Fellépett Molnár Anikó és pasija, Angelo, akik a Tarzan zenéjére dramatizálták túl a játékot. Megmutatta magát a színpadon a két külföldi sztárvendég, Rita Faltoyano és Dunia Montenegro. És persze ott voltak Kovi lányai.

Mikor a rendező belépett az öltözőbe, izgatottan kereste sztárjait. A Pókember-szettbe bújt Nikki Rider, az év színésznője, hiába meregette szemét producere felé, az nem ismerte fel. Hogy izgul-e Kovi, amikor a lányai vannak a színpadon? Nem. Viszont figyel, és visszajelez. Azt például számtalanszor elmondta már, hogy ne feküdjenek a lányok a színpadra, mert nem látja őket a közönség. Mégis megteszik. Ettől függetlenül, a meztelenül fújtató Mia Diamondnak és Nikki Ridernek is járt egy-egy puszi a fellépés után.

Cserekuki és a párocskák

A közönség mindeközben hangyabolyként zizegett a hangárban. Láttunk régi ismerőst is. A férfit, aki Győzike kamunőjének, Bobák Renátának volt a "cserekukija".

Strausz Ildikó, a rendezvény szervezője elmondta, hogy mikor tizenkét évvel ezelőtt először rendezte meg a kiállítást, még zavartan, fű alatt kúsztak be az emberek. Ma már megváltozott az erotikához való hozzáállás. Ezt egyébként Kovi is megerősítette. Elmesélte, hogy anno, mikor a saját filmjeit árusító bolt galériáján dolgozott, nem egyszer hallotta beszűrődni az utcáról a következő beszélgetést. "Fiú: Na, gyere már be. Lány: Nem, nem merek. De aztán valami jó perverzet hozzál ám."

Ehhez képest most a rendezvény nyüzsgött a pároktól. Laci most hozta el barátnőjét először ilyen kiállításra. Hogy tetszett-e a harmincas nőnek? Nem igazán. Többet várt a 3500 forintos belépőért. Mégis mit? "Azt nem tudom. Ennél nagyobb színvonalat. Valami kuriózumot. Ha kinyitok egy újságot, akkor is ugyanezt látom." Peti és barátja viszont nagyon elégedett volt. "Most nem olyan a rendezvény, mint tavaly, vagy tavalyelőtt. Van benne valami plusz, valami változatosság" - osztotta meg velünk gondolatait a srác a számos szabadtéri etető egyike előtt.

Mészáros Dóra

A japán csoda

A nemrég az Európa Legjobb Sztárja díjat elnyert Mészáros Dóri tűzbűvölő, karikáspörgető produkcióját szemlélve hirtelen megláttuk Őt. Alacsony volt. Japán. És nagyon koncentrált. Meredten bámultam, és tátva maradt a szám. Sohasem láttam még ekkorát. Övé volt a világ legnagyobb teleobjektíve.