horoszkóp

Venczlik Yvette csak barátkozik az Újpest focistájával

2007.11.30. 16:03
A Miss Maxim 2007 győztese szerint nincs igaza annak az olvasóknak, aki az állítja, hogy Hibó Imrével egy párt alkotnak. Bár valóban együtt vacsoráztak, csak barátok, legalább is az ő részéről.

Nemrég két egymáshoz szinte a megszólalásig hasonló feljelentés érkezett a Velvet szerkesztőségbe. "A Miss Maxim 2007-es győztese Venczlik Yvette és az általam ismert NB1-es újpesti labdarúgó, Hibó Imre együtt vacsoráztak egy zuglói étteremben november 20-án. Szerintem egy párt alkotnak, mert kézen fogva jöttek, és úgy is távoztak. Pizzát ettek, és nagyon jól érezték magukat, mert egyfolytában nevetgéltek" - jelentette Joe28, aki ugyanezt a celebspotting élményt még egyszer elküldte.

Klikk!

Természetesen megszólaltattuk az érintett felet is. Venczlik Yvette a Velvetnek elismerte, hogy azon a bizonyos napon, abban az időpontban tényleg együtt vacsorázott Hibóval, de minden mást tagad. „Nem fogtuk egymás kezét, és nem vagyunk egy pár. Ez kacsa. Csak meghívott és beszélgettünk” A Miss Maxim 2007 győztesétől azt is megkérdeztük, hogy szerinte ki jelenthette fel. Venczlik nem tudja, hogy ki lehetett az illető, de megjegyezte, hogy az étteremben ott voltak a focista volt barátnőjének szülei.

A két fiatal amúgy egy gólyabálon találkozott először – tudtuk meg. „Az öccsével egy egyetemre járunk és ő mutatott be neki. Ez most, tizenhatodikán történt.” A kommunikáció szakos hallgató elárulta, részéről ez még csak barátság, Hibó nevében pedig nem kívánt nyilatkozni.

Venczik Yvette a Miss Maxim 2007 döntője után a Velvet újságírójának elárulta, neki a „latinos srácok tetszenek: kreol bőr, kék szem, sötét haj.” A szépségkirálynő hozzátette, egyelőre nincs szüksége párkapcsolatra. Keleti Györgyi a következőket mondta a lányról, aki azt is bevallotta, hogy legszívesebben kozmetikai szóvivő lenne. "Éreztem, hogy nyer, mert a férfiak álmát valósítja meg. A hajszínével, a babásságával. Igen, ez a jó szó rá. Ismerem jól Yvette-et, az aranyosságával el tudja adni magát."