horoszkóp

Metzker Viki a dereka miatt csináltatta meg a melleit

2007.09.29. 09:00
Az idei Playmate nem teregeti ki a szexuális életét, de 16 évesen vesztette el és nem hajlandó gruppenben részt venni. Szerinte a Playmate-eket beskatulyázzák, de ha őt megismerik, majd meglepődnek. A végeredmény nem bunda volt, Dubai meg már unalmas.

Megint Viki lett a Playmate, csak most Metzker és nem Lenkei. Talán jobban befut, mint a tavalyi győztes, amire minden sansza megvan, lévén már korábban is szerepelt címlapon (CKM), ráadásul énekes-lemezlovasi pályára készül, és jó barátnője Zimány Linda, akinek mellesleg a hasonmása is.

Fogyókúra és éjjeli kajálás

Szerdán megszavazták, ő is csak a színpadon tudta meg, hogy nyert, másnap délelőtt mégis leugrott a boltba, mert muszáj volt bevásárolnia. „Most fogyókúrába kezdünk a párommal, ehhez nézegettem a dolgokat” – kezdi, mikor vásárlási szokásairól kérdezzük. – „Semmi sem tökéletes, mindig van mit formálni magamon, soha nem lehetek teljesen elégedett. Kondizni járok, meg sajnos az éjszakai kajálásról is le kell szokjak.”

Azért is veszélyeztetett junkfoodos, mert lemezlovasnak tanul, így az éjszakában dolgozik. Van erre hivatalos iskola is, de ő inkább az életben próbálja felszedni a tudást. „Egy barátom tanít, rádióban és klubokban gyakorlok, például a Club Sensation-ban, meg a Rioban. November közepétől dolgozok is, de egyelőre titok a művésznevem, mert szerződésem van Juniorral, és még nem körvonalazódott, mi is legyen az.”

Viki Vinyl még nem lovagol

Fotó: Playboy

Állítólag a Viki Vinylben egyeztek meg, csak az a baj vele, hogy kicsit pornós a hangzása, így még megy a hezitálás. Az új Playmate egyik példaképe amúgy Roger Sanchez és valójában csak februárban jött az ötlet, hogy dj lesz, mert jóban van Juniorral. Nyilván az sem elhanyagolható, hogy a barátja is lemezlovas, ám róla nem szívesen beszél, merthogy ő elzárkózik a médiától. Szerinte amúgy jó, hogy vannak női lemezlovasok, Niki Beluccinak is jót tett, hogy változtatott a stílusán, ennek ellenére ő soha nem fog félmeztelenül a lemezjátszó mögé állni.

Énekelni viszont fog. Mint elmondja, a CKM versenyen volt feladat, hogy énekelniük kellett a zsűritagok előtt, akkor ő egy Fekete Vonat dalt adott elő, és a Bebéék mondták, hogy ezzel kéne foglalkoznia. Aztán egy ideig próbált összehozni egy lánycsapatot, de az nem jött be, így eszébe jutott, hogy összeköti a két dolgot, hiszen a vocal house-ba belefér simán, hogy lekeveri a zenét és énekel alatta. „Jelenleg nem járok hangképzésre, örülök, ha gyakorolni van időm, ezért egyelőre csak haknizni fogok, de később kell majd énektanár.”

Mosolygóra számított

Mosolygó Orsi
Fotó: Playboy

Tény, hogy most beindult az élete, bár egyelőre nincs tele a naptára. „Már most jönnek a telefonok, gratulációk, hiába írták, hogy bunda volt” - szerinte azért írták ezt, mert sokak szerint lehetett sejteni, hogy ő lesz a befutó. – „Olyan karakter vagyok, aki megfelel az elvárásoknak, és talán nem volt hozzám hasonló. Sokat számíthatott, ahogy nyilatkozom, hogy tudok kulturáltan viselkedni, megjelenni, hiszen az újságot velünk adják el. Azt éreztem, hogy fotóban erős vagyok, de azt hittem, hogy Mosolygó Orsi lesz a befutó.”

A húszéves lány már sokszor szerepelt szépségversenyen, ahol mindig megdícsérték, de azt is közölték vele, hogy nem az a szépségkirálynő karakter. A Playboy viszont neki való. Mindezek ellenére kiborítja a rosszindulat, mert most is védenie kell magát, hiszen rosszakarói linkeket küldözgetnek be napilapoknak, ahol nem is lehet megtalálni a nevét, vagy épp az fáj valakinek, hogy nem is Dubaiban volt, ahogy állította, hanem Abu Dhabiban, ami az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa.

Perel, ha bántják

„Zimány Linda is beleesett ebbe, ő perelni fog, én meg a Napi Ászt fogom perelni, mert felhasználták személyes fotóimat az engedélyem nélkül. Mondtam nekik, hogy nem tudom még, mi a végeredménye a versenynek, meg hogy nem is nyilatkozhatunk csak a Blikknek.” Metzker azt is tudja jól, hogy bizony eléggé hasonlít a már befutott sztárokra, Zimány Lindára, vagy Pantinchin Edinára, de szerinte nem kéne ezt ennyire túldramatizálni.

„A Playmate egy skatulya, de én nem vagyok az. Interjúkat fogok adni, talán megismerik, milyen karakter vagyok, remélem, akkor nem fog ennyi támadás érni. Azelőtt csak egy fiatal lány voltam, lejártam szórakozni, de ha kitörsz ebből, akkor jönnek az irigyek, a mocskolódás meg azért némi kedvesség is. Nem reagálok a Playmate fórumra se, mert nem fogok beszámolni senkinek arról, hogy mit csinálunk az ágyban a párommal.”

Implantátum 20 évesen

„Nyilván sokan kipróbálják, milyen autóban, erdő szélén szeretkezni. Izgat, de igazából ez csak egy jó poén” – mondja a szüzességét 16 évesen, egy házibulin elvesztett Playmate, majd hozzáteszi, hogy a szex terén igen konzervatív és a falra mászik, ha mást állítanak róla ismeretlenek. – „A partner az enyém, nincs esély hármasra, meg gruppenre.”

Azt is fájlalja, hogy sokan kritizálják a megcsinált melleit, pedig idén márciusban azért feküdt kés alá, mert vastagnak érezte a derekát, és ezzel akart korrigálni az alakján, nem azért, mert kicsi volt a melle. Felvetjük, hogy ebben a korban még nőhet az ember keble, de ő sok orvossal értekezett, akik azt mondták, hogy bár 24 éves korig nőhet a mell, nem lesz probléma az implantátummal, az ugyanúgy nőni fog vele. „Végül mell alatt rakta be, de először nem fogadtam be az anyagot, így meg kellett újra műteni. Az egyikben benne volt a varrat, még az első Playboy fotózáskor is. Szerencsére mostanra megoldódott, de igazán megszenvedtem a műtétet, ilyenkor tényleg szarul tud esni, ha azt mondják, hogy rondák..”