Mary Zsuzsi újrakezdi Szabolccsal

2006.10.15. 11:02
Klapka exneje majd hat évig élt egy nála 23 évvel fiatalabb férfival, de tavaly kidobta, mert tartott a túl nagy korkülönbségtől. A korkülönbség változatlan, de az érzések is: másfél év után újrakezdik.

Mary Zsuzsi tavaly szakított a nála jóval fiatalabb Kelemen Szabolccsal, akivel - mint a Blikknek fogalmazott - öt és fél évig latinos temperamentummal, de nagyon boldogan éltek. Tavaly azonban úgy érezte, hiába szereti változatlanul a férfit, 23 év korkülönbség mellett kapcsolatuknak nem lehet perspektívája, és el kell őt engednie. Mint a Velvetnek megfogalmazta: "El kellett őt üldöznöm. (_) Ragaszkodó, önfeláldozó típus vagyok, ha most nem engedem el, biztos, hogy én leszek a megcsalt vénasszony. Azt hiszem, később egyre nehezebben tudnám elviselni, ha elhagy".

Hálószobatitkok

Klikk!

Kelement ezzel sikerült egész Kanadáig üldöznie, ahol Torontóban próbált új életet kezdeni, de kapcsolatukat nem szakították meg. Gyakran emileztek és beszéltek telefonon, mígnem az énekesnő észrevette, változatlanul fülig szerelmes, sőt még annál is inkább. Ezek szerint mégis Kelemen volna az igazi, és most már alig várják, hogy újra találkozhassanak. A Blikknek Mary azt is elárulta, ha a férfi nemsokára hazajön, némi boldog sírdogálás után legalább egy napig ki se jönnek majd a hálószobából. Azt is megtudtuk, hogy a szakítás óta, másfél éve senkije sem volt, mert hű volt szerelméhez.

Tervek a hálószobán kívül

Bánatát addig is lakásfelújítással enyhítette, amiben egykori férje, Klapka György segített neki, és azt is kitalálta, kire mit hagyna, ha végrendelkeznie kellene. A Napi Ász szerint Klapkára például könyveket, a lányaira a bundáit, és jó barátnőjére, Kovács Katira is szeretne valamit hagyományozni, de azt meglepetésnek szánja. Mindehhez azonban halála előtt még szeretné megalapozni az életét, mert úgy érzi, mióta hazajött, még nem érte el azt az életszínvonalat, aminél már érdemes végrendelkezni. Jelenlegi énekesnői karrierje mellett például szívesen tévézne is: szívesen vezetne műsort, amelyben korabeli hölgyekkel beszélgetne "mindenféle érdekes dologról".