Rácz Linda sztriptíztáncosnő a hűség mintaképe. Annyi pasival feküdt le életében, ahánnyal járt és kirázza a hideg az egyéjszakás kaland gondolatától is. Összejönni a barátaival szokott, de utána évekig velük is marad. Most szilikon ciciket szeretne, mert így még két évig folytathatja a táncot.

A múlt heti erotikus klipforgatáson Rácz Lindával beszélgettünk, aki nem mellesleg május 26-án ünnepelte 31. születésnapját. A sztriptíztáncosnő három és fél éve van együtt jelenlegi párjával, akivel boldog kapcsolatban élnek. Nyíltan mesélt a Velvetnek korábbi kapcsolatairól és pasizási szokásairól is. „Nálam a pasizás kimerül abban, hogy megnézem, ha valaki jól néz ki. Soha életemben nem voltam az a gyorsan ismerkedős típus.” Kissé meglepő egy sztriptíztáncosnőtől, aki már elég nagy gyakorlattal rendelkezik gátlásai levetkőzésében, és minden bizonnyal válogathat is a hódolók között. „Összesen hat kapcsolatom volt életemben, ezekből a legrövidebb is két évig tartott. Nem is feküdtem le soha több pasival, csak ezzel a hattal. Számomra elképzelhetetlen az egyéjszakás kaland, még a gondolatától is kiráz a hideg” – borzongott az életműdíjas táncosnő. „Igazából egyik párommal sem a klasszikus ismerkedéses úton jöttem össze, mindegyiket ismertem már régebbről, sőt szinte minddel barátok voltunk mielőtt egymásba szerettünk.”

Családi szülinap helyett kemény munka

Rácz Linda már több mint 15 éve táncol. Karrierjét testvérével együtt kezdte, édesanyjuk volt a menedzserük. A Rácz-testvérekként elhíresült nővérek már tíz éve űzték az ipart, amikor életműdíjat kaptak, majd nem sokkal ezután, alig három éve Rácz Linda nővére kiszállt, így ő szólóban folytatta pályafutását. „A testvérem visszavonult családot alapítani, normális életre vágyott. Nekem is volt egy próbálkozásom, hogy más életet éljek, elmentem irodába dolgozni. Egy évig sem bírtam, visszavágytam a színpadra. Csak azt az egyet unom benne, hogy nincsenek hétvégéim, még a családi programokon sem tudok részt venni, így most a születésnapomat sem tudtam rendesen megünnepelni a rokonsággal.”

Rácz Linda képekben!

Plasztikai műtét és plusz két év a szakmában

Ennek ellenére a táncosnő úgy érzi, nagyon jó és kényelmes munkája van. Elképzelései szerint még két évig tudja csinálni, de ehhez át kell esnie egy plasztikai operáción. „Most készülök megcsináltatni a melleimet. Már egyszer felvarrattam évekkel ezelőtt, mert lógtak, de most szeretnék bele szilikont is rakatni. Így még belefér két év tánc, mert szerintem a koromnál fiatalabbnak látszom” – vélekedett Rácz Linda.

A Tavaszi Erotika Parádén műsorvezetőként is fellépő táncosnő sosem szerepelt pornóban, a maximum, ameddig elmegy, az a színpadi erotikus műsor és a leszbishow, de ez is elég volt neki arra, hogy ismertté váljon. Érdemei között többek között egy Guiness rekordot is magáénak tudhat, amelyet Judy Neroval állított fel leghosszabb sztriptízműsor kategóriában.