Nikki Ryder visszavonul a mocskossá lett pornótól

2008.04.20. 09:42
Nikki Ryder visszavonul, mert esküvője után már nem a pénzkereset lesz a legfontosabb. Szerinte gusztustalan, amilyen messzire mostanában elmennek a pornósok. Férfival nem vállal jelenetet, mert olyan kolléganőkkel is dolgoznak, akik nem ismerik a tusfürdőt.

Már a Pornó Oszkár sajtótájékoztatóján említette Judy Nero, hogy ő úgy tudja, Nikki Ryder közelgő esküvője után visszavonul a szakmától. Ennek kapcsán kerestük meg az Erotika Parádén a pornós hölgyet, hogy meséljen döntéséről. "Május végén lesz az esküvőm, utána már csak néhány fellépést vállalok és egy-két lánnyal leszbit, de azokat is ebben az évben. Fiúkkal már több, mint egy éve nem csináltam jelenetet."

Visszahúzódásáról első körben Nikki Ryder úgy nyilatkozott: amikor az ember már megházasodik és szóbakerül a családalapítás, akkor már nem az a legfontosabb, hogy mennyit keres a nő. Aztán végül csak kibújt a szög a zsákból és előkerült a valódi indok. "Az utóbbi időben nagyon felhígult a szakma és vannak lányok, akik sajnos nem ismerik a tusfürdőt. Én megtehetem, hogy nem dolgozom velük, de ha forgatok fiúkkal is, akkor ők már közvetítő közeggé válnak."

Nikki Ryder hamarosan férjhez megy

Ami még egy pornósnak is sok

A sokoldalú pornós szerint a magyarokra rászakadt a pornó, ami óhatatlanul a minőség rovására ment. Hosszú pályafutása alatt Nikki Ryder sosem volt szégyenlős, de ami most folyik, azon még ő is megbotránkozik. Az, hogy az Erotika Parádén a lányok vadidegeneket szoptak le a kisszínpadon, egyszerűen gusztustalan. Ellenpontként persze ott vannak azok, akik kifejezetten igényes sztriptízt rendelnek tőle, van, ahol még a lábát sem teheti szét mert illúzióromboló lenne.

Az élet másik oldala

Nikki Ryder visszavonulása után egy barátnőjével és egy ismerős házaspárral csinálnak majd egy rendezvényszervező céget. "Esküvőket és egyéb rendezvényeket fogunk szervezni, de az biztos, hogy semmi köze nem lesz az erotikához. Az élet másik oldalát szeretném nézni, ahol akár egy szép csokor virággal is örömet lehet szerezni."

A pornószínésznő pályája során elszenvedett gátszakadásai és egyéb csúnya sérülései jócskán hatással vannak a magánéletére és a privát szexuális szokásaira, amelyet nála öt évvel fiatalabb vőlegényének tolerálnia kell. "Én nem tudok fertőtlenítés nélkül csak úgy nekiesni a dolognak, úgyhogy az útszéli spontán szex a kocsiban nálunk ki van zárva." Otthon viszont, ahol rendelkezésre áll mindenféle higiéniai eszköz, nyitottak mindenfélére. "Nálunk nagyon bevált egymás fotózgatása. Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek: ha nehezen kapcsolódnak ki a mindennapi problémákból, feltétlenül próbálják ki."