Szorcsik Viktória, a TV2-n egy hónappal ezelõtt indult 10! címú mûsor vezetője nem nézi az adásokat, csupán az elsõből látott néhány képkockát. Elmondása szerint azért hanyagolja a továbbiak megtekintését, mert nincsen rá ideje. Egyébként úgy gondolja, a cinikus adást érõ kritika nem neki szól, hanem a műsorstruktúrának. A korábbi információkkal szemben a Jóban Rosszban című sorozatból sem írják ki a nővért alakító Szorcsik Viktóriát.

A TV2 szeptember elején vetette be a szőke kommandót, azaz a Senorita Szöszi főszereplőjét, Hargitai Beát, valamint a Jóban Rosszban Judit főnővérét, Szorcsik Viktóriát. A nézettségi adatokon ez nem sokat segített. A Senorita Szöszi kiszivárgott forgatókönyve lebuktatta a valóságshow-nak álcázott sorozatot, a 10! című hetente jelentkező műsor pedig nem csak felháborodást okozott, de Zámbó Jimmy családja be is pereli a csatornát miatta.

Marad a szappanoperában is

A 30 éves színésznő, aki nemrég levetkőzőtt a Playboynak, a 10! Sztár nem marad szárazon! című hetente jelentkező műsor videós bejátszásait konferálja fel. Szorcsik úgy gondolja, hogy ő nem háborodna fel a cinikus megjegyzéseken. "Természetesen nem mindegy, hogy milyen szinten vagyunk ironikusak valakivel, de azt hiszem, hogy én kellő humorral tudnám felfogni a kritikát. Ennek ellenére persze senkinek sem esik jól, ha kifigurázzák. Én minden áldott nap dolgoztam, így nem értesültem minden kritikáról, csak a háttérből hallottam néhány megszólalót" - mesélte a színésznő, aki az állandó résztvevők közül a Bagi Iván-Nacsa Olivér párost tartja a leghumorosabbnak. Szorcsik nagyon jól érzi magát a műsorvezetői pozícióban, emellett pedig továbbra is játszik a Jóban Rosszban sorozatban, amiből - a Blikk korábbi információival szemben - nem tervezik kiírni.

A nézők nem szeretik a műsorvezetőt

A 10! című odamondogatós show műsorvezetőjéről az olvasók úgy gondolják, hogy groteszk alakítást nyújt az adásokban. Túljátssza a szerepét, ettől pedig nagyon nevetségesnek hat, nem beszélve a döbbenetesen bebarnított mellkasáról. "Borzalmas és szánalmas!!! Ez a nő olyan jó színész, mint amilyen szép nő Kiszel Tünde. Valaki mutassa meg már neki, hogy milyen borzalmasan artikulál. Bár azért irigyelni lehet, hogy milyen színvonalas műsorért dolgozott meg nagyon keményen!!!" - írja a Velvet egyik kommentelője.

A nézők szerint túljátssza a szerepét.

"Na tegnap megnéztem ezt a 10-et! Hát bakker, hogy rázza már a fejét, mint egy idegbeteg! Jézusom! És azok a kézmozdulatok! Valaki szólhatna neki" - véli az egyik hozzászóló Szorcsik Viktóriáról. "A Szorcsik Viki vezeti a TV2 új műsorát, amiben 10-es listákat állítanak fel, és ismert emberek kitárgyalják az azon szereplő embereket. Más csatornákon már mennek ilyen típusú műsorok. Szegény Vikike nagyon rossz benne, pedig annyira kepeszt hogy jó legyen" - véleményezte egy másik olvasó a TV2 új műsorát.

Többen megsértődtek már a hallottakon

Szorcsik Viktória az őt ért kemény kritika ellenére úgy gondolja, megfelelően végzi a munkáját. "Az első alkalommal valóban kicsit több volt a kelleténél, de az azt követő adásokban már sikerült megtalálni a középutat. Elképzelhető, hogy egyeseknek túljátszottnak érződik, de színésznő vagyok, és tőlem ezt kérték" - nyilatkozta a Velvetnek. A műsor egyébként nem igazán nyerte el a kritikával illetett hírességek szeretetét sem, a Zámbó-család már be is perelte a csatornát, de Molnár "Nagy Ő" Anikó és Sas József is megsértődött a készítőkre. Volt azonban olyan pellengérre állított ismert ember, akit egyszerűen nem érdekelt a cinikus hangvételű kritika. Damu Rolandot, Szorcsik Viktória sorozatbeli kollégáját például többen "nőverőnek" nevezték, amin az érintett egyáltalán nem akadt ki.