A színésznő, akit kiírtak a Jóban Rosszban sorozatból, szívesen vállalna még fotózást, persze, ha éppen meg lesz elégedve az alakjával. Életének első Playboyos fotói - tapasztalatai szerint - osztatlan sikert arattak. Még ezeknél is vadabb, elvetemültebb képeket készíttetne, természetesen, ha felkérik erre.

A 10! című műsor háziasszonya eljátszadozott a gondolattal, hogy újabb fotósorozatot vállaljon, de erre még nem érkezett felkérés. Nyilván csak akkor adná a testét újabb képekhez, ha a feltételei teljesülnek - a kőkemény kitételekhez sok-sok engedély kellene, de szerinte nagyon ütne.

Vad képek bűvöletében

"Nagyon büszke vagyok azokra a képekre, mert talán az első olyan dolog, az életemben, amivel teljes mértékben elégedett vagyok, ugyanis rettenetesen kritikus vagyok magammal, és másokkal szemben is. Egy profi stábbal, egy profi fotóssal tudtam egy olyan szép anyagot csinálni, ami nem ment át közönségességbe, hanem egy művészi sorozat lett. Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan annak is örülök, hogy rengeteg pozitív kritikát kaptam. Úgy gondolom, hogy jó lesz, ha egyszer majd lesz egy kislányom és meg tudom neki mutatni a képeket, hogy lássa, anya így is nézett ki egyszer" - mondta a Velvetnek a színésznő. Hozzátette, ő nagyon elvetemült képeket szeretett volna készíteni, de arra nem volt lehetőség.

Klikk!

"Nekem az volt az egyedüli kitételem a Playboyjal kapcsolatban, hogy olyan képek szülessenek, amik nem mindennaposak, amik nem jutnak sűrűn az emberek eszébe. Nekem voltak nagyon vad, elvetemült ötleteim, és bízom benne, hogy a jövőben még sikerül megvalósítani ezeket. Nagyon jók lettek volna, csak sok utánajárás, sok engedélykérésre lett volna szükség. Amennyiben később is tartom az alakom, és úgy érzem, hogy formailag rendben vagyok, akkor lehet szó újabb fotózásról", nyilatkozta lapunknak Szorcsik, akinek nemrég arra is lehetősége nyílt, hogy Orbán Viktorral kávézgasson, ami után már csak "Viktorozza" Magyarország egykori miniszterelnökét.

Egy asztalnál Orbán Viktorral

"Elég hosszan beszélgettünk, nagyon kedves, nagyon jó fej, nagyon humoros és iszonyatosan laza. Egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, szóval ez egy ilyen jó kis kötetlen beszélgetés volt" - fejtegette a színésznő a rendkívüli élményt. A találkozóra egyébként a NÉVshowR-ben került volna sor, de Orbánnak éppen parlamenti ülésen kellett megjelennie, így akkor csak telefonon köszöntötte fel a színésznőt 30. születésnapja alkalmából. "A NÉVshowR-ben ez úgy zajlott, hogy meg kellett adni egy olyan embert, aki mindent tud rólam, így én megadtam Laky Zsuzsit. Őt kérdezték, hogy van-e különleges kívánságom. Zsuzsi aztán elmesélte, hogy két nagy vágyam van: az egyik, hogy Bonoval találkozzak, a másik pedig, hogy visszautazzak Mexikóba. Persze egyikre sem volt lehetőség, így kérték, hogy valami egyszerűbb dolgot mondjunk, és akkor jött Orbán Viktor, ugyanis mi Zsuzsival rengeteget beszélgetünk róla, szoktuk elemezgetni a politikai helyzeteket" - mondta Szorcsik, majd hozzátette, hitelesnek és szimpatikusnak tartja az egykori miniszterelnököt.

Kattintson Szorcsik Viktóriáért!

Orbán Viktor egyébként helyeselte, hogy Szorcsik nyelvet szeretne tanulni külföldön, aki a korábbi pletykákkal ellentétben cseppet sem azért utazna el, mert depresszióban szenved, ugyanis annak még kifejezetten örül is, hogy kiírták a sorozatból, habár nem közölték vele előre. "Volt egy női megérzésem, na meg voltak a hírek. Annak idején azt mondtam, hogy ezt az egész dolgot addig szeretném csinálni, amíg jól érzem magam benne, amíg azt érzem, hogy boldogan megyek be. Ezzel nem is volt baj, de már szándékomban állt, hogy változtassak ezen, más irányba próbálkozzak. .Így én nagyon hálás vagyok a TV2-nek, hogy engem kiemeltek ebből az egész Jóban Rosszban-ból, és adtak egy másik lehetőséget, amiben meg tudom magam mutatni. Most, hogy több időm lett, talán tudok egy kicsit többet színházazni is, nekem ugyanis borzasztóan hiányzik a légkör, hiányoznak a kollégák, na meg az az érzés, amit a színháztól kapok" - vélekedett a színésznő.

Fikázták és parasztozták

Szorcsik Viktóriáról egyébként biztosan nem alakultak ki pozitív vélemények a Hal a tortán című adássorozatnak köszönhetően, és ez bántja is, mert ő igazából nem olyan, és a poénokat is veszi. "A Hal a tortán-t azért sajnálom, mert nagyon negatív kép jött le rólam. Azt ugye senki nem tudja rajtam kívül, hogy az a hét hogyan telt. Rengeteg programom volt, reggel 5-kor keltem, majd délután négyig forgattuk a Jóban rosszban-t, de közben voltam a NÉVshowR és a Mokka felvételén is. Erről nem szól a fáma, csak arról, hogy karikás szemmel, tök fáradtan odamész egy stáb elé, megcsinálod a kaját, aztán elkezdenek parasztozni, elkezdnek fikázni, és te már nem vagy baromi jó hangulatodban, hanem érzékeny vagy." "Forgattunk egy hatórás anyagot, és a stáb persze csak azt a nüansznyi dolgot nem vágja ki a nézhetőség érdekében, amikor te pont nem vagy szimpatikus, Ezzel mit kezdjek? Nem lehet hat órán keresztül vigyázban, mosolyogva ülni és mindennek megfelelni, ez egy álom. Nyilván belekerültek olyan dolgok, amitől rettenetesen ellenszenves lettem egy-két ember számára, amit nem is csodálok, mert én is teljesen megdöbbentem az adásokon. Egyébként mindenkivel nagyon jóban vagyok, Nikivel azóta hetente legalább kétszer beszélünk", nyilatkozta Szorcsik, aki egyébként lassan végre beköltözhet a lakásába - ám valószínűleg egyedül.

"Nehéz eset vagyok"

"A párommal most éppen úgy vagyunk, hogy már nem vagyunk, ez mindkettőnknek jobb így. Én egyébként egy nagyon nehéz eset vagyok: sokat hezitálok, sokszor döntésképtelen vagyok. Az aranyközépút nálam nem létezik, bár sokszor jó lenne megtalálni. Alapvetően nem komoly dolgokon veszekedtünk. Egyszerűen vannak bizonyos dolgok, amikben a férfi sem köt kompromisszumot és a nő sem. Ez az, amit meg kell tanulni egy kapcsolatban: összecsiszolódni, engedni a másiknak, csak ez nagyon-nagyon nehezen megy. De azt gondolom, hogy vezethető és kezelhető ember vagyok. Sokat kell tanítania, és nagyon türelmesnek kell lenni annak az embernek, aki mellettem van, de hogyha úgy érzem, hogy nagyon szeretnek és tényleg ott állnak mellettem, akkor kenyérre lehet kenni, sőt, még aranyos is tudok lenni", fejtegette párkapcsolati válságát a 10! műsorvezetője, aki nagyon élvezi új posztját, így - habár a harmincon túl van - még nem tervezi, hogy anyává váljon.

A színészek cigányéletet élnek

"Még csak most lesz saját lakásom, még csak most gondolkodhatok arra, hogy veszek-e magamnak egy kiskutyát. Amíg az ember albérletből albérletbe jár, addig úgymond cigányéletet él. Még kutyám is azért nincs, mert egyszerűen nem tudnám őt pisiltetni, nem tudnék vigyázni rá, nem lenne rá időm. Akkor egy gyerekre hogyan? Vagy pedig az van, hogy húzok egy vonalat, és az anyaságnak szentelem az egész életem, de ez a pillanat még nem érkezett el. Az azonban egyáltalán nem kizárt, hogy egy fél év múlva nagy pocakkal megjelenek valahol, és azt mondom, hogy én vagyok a világ legboldogabb embere és teszek erre az egészre, mert egyébként ilyen gondolatok is foglalkoztatnak, de még nem érzem, hogy megértem volna a gyerekvállalásra."