horoszkóp

Kiszel Tünde anya akar lenni

2006.08.26. 09:00
A műsorvezetőnő Kondor Csabához fűződő, zavaros és botrányos véget ért kapcsolata után most úgy érzi, a jövőben elsősorban inkább anyaként szeretne helyt állni.

Kiszel Tündét állítása szerint teljesen összetörte, hogy Kondor Csaba olyan méltatlanul viselkedett vele és botrányt generált szakításukból. A műsorvezetőnő ezért elégette a közös fotókat, szőkére festette a haját, kiszedette a szemöldökét, majd kiöntötte szívét a Best magazinnak. A túláradó nyilatkozatokban egyébként is remek Kiszel úgy fogalmazott: egyetlen menedéke maradt, ez pedig kislánya, Donatellácska.

A kör közepén áll

Klikk!

Az újság szerint Kiszelnek fáradt az arca, nyugtalan a tekintete és oda a lelki békéje. A tévés műsorvezetőnő szerintük csak most jött rá, hogy a népszerűség nem fenékig habostorta, és akkor is címlapokra kerülhet, ha épp nem ő akarja. Ennek némileg ellentmond az a tavaly téli dömping, amelyben a dekoratív médiaszemélyiség kislányának édesapját kereste az egész bulvármédia, bár természetesen ez is akarata ellenére pattant ki - ahogy ezt akkor minden rendelkezésére álló forráson keresztül igyekezett kommunikálni.

Bár Kiszel békés elválásban reménykedett, most úgy látja, fiatal exszeretője igyekszik kihasználni az általa biztosított ismertséget és diszkréció helyett lelkesen nyilatkozik róla - nem egyszer támadóan. A műsorvezetőnő úgy véli, nem ezt érdemelte, hisz akkor is kiállt egykori szerelme mellett, amikor az ATV felvállaltan meleg műsorvezetője azt állította, Kondor szeretője volt. Kiszel változatlanul fenntartja, hogy Kondor vele "igazi férfiként viselkedett", bár ez ködös és nem túl egyértelmű megfogalmazása annak, volt-e szex köztük vagy sem. Tavasszal történt vetélése azonban ezt feltételezi, még ha ennek valóságtartalmával kapcsolatban is sokakban merültek fel kétségek.

Túl jó erre a világra

Kiszel szerint Kondornak már kapcsolatuk alatt is az volt a célja, hogy ismertté váljon, azt azonban nem feltételezte a már ránézésre is férfias és karakán jelenségnek tűnő fiatalemberről, hogy őt is becsapja. A hírek szerint az önmagát újságíróként meghatározó ifjú most könyvet is készül írni a Kiszellel töltött időszakról, amitől a műsorvezetőnő kifejezetten összeroppant. Ezért arra jutott, legjobb lesz, ha minden mást háttérbe szorítva ezentúl Donatellájának szenteli az életét, hisz a világ amúgy sem érdemli meg őt.