Karsai Zita most spontán vetkőzött

dr
2009.04.15. 22:53 Módosítva: 2009.04.16. 11:44
Karsai Zita modell és táncos pikk-pakk vetkőzött és pózolt, aminek eredményeként a májusi CKM címlapnője lett. A fotós most is Nánási Pál volt, és minden nagyszerűen sikerült. Karsai Zita egyébként ruhát tervez Sugarbirdnél, csak még nem tudja, milyen lesz a kollekció. A 2009-re ígért szülés elmarad, majd akkor lesz gyerek, ha eljön az ideje.

Karsai Zita nem először mondott igent férfimagazinnak, most a májusi CKM címlapján domborít sejtetős pózokban. A művésznő nem gondolkodott sokat a felkérésen, minden flottul ment, gyorsan haladtak, az ebédszünet és a baráti csevej ellenére is. A helyszínt nem meglepő módon a Symbol biztosította, így arra a következtetésre jutottunk, hogy Budapest celebközpontjának már ez a budai zenés gasztronómiai komplexum számít. „A fotózásnál mindenben nagy egyetértés volt, így abban is, ki készítse el a képeket – Nánási Pál -, ki sminkelje, a koreográfiát pedig a helyszínen találtuk ki. Szóval spontán volt” – foglalta össze hihetetlen sebességgel Karsai a fontosabbnak vélt momentumokat.

Karsai most ruhát is tervez

Bár még csak a tervezőasztalon csiszolódik a forma és a színvilág, de a táncos saját kollekciót tervez ugyanazzal a V. Csonka Hedviggel, akivel a modelltriumvirátus – Bódi, Dukai, Zimány – is már jó ideje dolgozik, és akikhez nemrég Horváth Éva is csatlakozott. A kollekció szintén a Sugarbird égisze alatt fog manifesztálódni.

Válság ide, válság oda

Margl Tamás atléta és modell kedvese, most heti háromszor gyakorol, hogy Ádok Zoltán egyik táncosaként támogassa az Eurovízió magyar indulóját, de mint mondta, jövő héten bekeményítenek, és minden nap próbálni fognak. „Ez egy show lesz, nem Zoli mögött fogunk táncolni, hanem vele. Attól lesz más ez a produkció, mint a többi, hogy a hangsúly a mozgáson lesz.” Karsai emellett azt is elmondta, hogy a válságot ő is megérzi, mert a divatbemutatós felkérések száma csökkent. A legfőbb bevételi forrásának számító rendezvények köre viszont kibővült, az utóbbi időben zsűrizni is hívják. „Nem tudom a többieknél ez, hogy van, nálam ez a szitu. Szerencsére mindig van valamilyen fellépés, és igazából nem is szabad erre rágörcsölni.”

2007-ben Karsai a TV2-nek kijelentette, hogy idén, ha törik, ha szakad, gyereket fog vállalni, de idén erről kicsit visszafogottabban nyilatkozott. „Persze tervezem, de nem most fogok. Majd akkor szülök, amikor itt lesz az ideje” – mondta, és ezzel ki is fogytunk a hozzá intézett kérdésekből.