horoszkóp

Feljön-e Ganxsta Rúzsa Magdi nyakára?

2006.06.22. 16:44
Dundika elindult a teljes szőrtelenség útján, Bush elnököt pedig egy klón helyettesíti budapesti látogatása során – a Velvet olvasóit azonban se ezekkel, se a foci vb-vel nem lehet kizökkenteni, továbbra is a rég végetért Megasztár emlékébe kapaszkodnak. A HCI-lista első tíz helyének többségét ugyanis még mindig a karaokeverseny énekesei birtokolják. A Velvetnek azonban vannak titkos elképzelései a jövőre nézve.

A Gfk Hungária Piackutató Intézet legújabb kutatása, a Sztármonitor szerint Rúzsa Magdi Magyarország kedvence, utána pedig Gundel Takács Gábor és Vágó István a legnépszerűbb magyar celebritik. Szintén sokan értékelték pozitívan Gesztesi Károlyt, Antal Imrét, a szintén Megasztáros Szabó Esztert és Liptai Claudiát is.

A Gfk kutatását a Velvet HCI-indexszel összehasonlítva találunk átfedést, bár nálunk a kishegyesi őstehetség természetesen csak második lehet örökös első helyezettünk, Görög Zita után. Ezt a párharcot vélhetően csak a rajongók programozói tudása fogja eldönteni, egyelőre a Zita-fanclub scriptje az ügyesebb, de úgy tűnik, Péter Szabó Szilvia rajongói közt is akad aranykezű programozó.

Szabó Eszternek a HCI-indexben nagy segítséget jelent a Google, ami keresztnevének köszönhetően szép találati aránnyal támogatja. Antal Imre viszont a Velvetnél is az élmezőnyben van, pedig mióta végetért Bush elnök elrablását is megszégyenítő kórházi bujkálása, alig van mit írni róla: az Imicum szó megalkotója boldogan ejtőzik a 11. helyen, kijárt neki már egy kis nyugalom.

Liptai Claudiával szemben viszont úgy tűnik, szigorúbb a HCI, mint a közvélemény. Hiába olvassák a róla szóló cikkeket terhességének újabb részleteiről, a Velvet szigorú olvasóinál ezek sem elegendőek a népszerűséghez: szimpátiaszavazatainak alacsony száma csak a 177. helyre hitelesítik. Pedig a szimpátia csodákra volna képes: itt van például Ónodi Eszter és Hámori Gabriella, akiket a Gfk kutatása nem is említ, mi sem írtunk róluk mostanában, rajongóik azonban még Rúzsa Magdinál is jobban szeretik őket. A két színésznőt kizárólag szimpátiaszavazataik hozták fel a 21. és 20. helyre, pedig pár hete még sehol sem voltak.

Az 50 legszexibb nagyi szavazás is bedobott pár nevet a HCI-köztudatba. Medveczky Ilonáról ugyan enélkül is írtunk eleget, de Mary Zsuzsi, Kovács Kati és Koncz Zsuzsa egyértelműen ennek köszönhetik hirtelen feltűnésüket a 8., 25. és 43. helyeken. Eláruljuk: lesz még egy forduló. A foci-vb-ről is írhatunk bármit, azt Önök olvassák, ezzel pedig a cikkekben megszólaltatott celebek is a lista elejére kúsznak: Michelle Wild, Tilla és Ganxsta Zolee is így kerültek elő a süllyesztőből.

A fanszőrzet-divattal kapcsolatos megszólalásának köszönhetően vélhetőleg Dundika sem sokáig szomorkodik már a 206. helyen, nézzük csak majd meg a következő HCI-t, szerintünk benne lesz az első tízben. Titkos favoritunk Ganxsta Zolee: a vb kapcsán már feljövőben lévő, majd pedig fanszőrzet-témában szintén megszólaltatott Ganxsta talán képes lesz a lehetetlenre, és még Görög Zitát is lenyomhatja. Most erre várunk.