horoszkóp

Gáspár Győző egyeduralkodó 2008-ban is

2008.01.05. 18:20
A Gáspár Győzikéből, Schobert Norbiból és Kelemen Annából álló triumvirátust továbbra sem lehet elmozdítani az első három helyről. Viszont VV Leónak megérte, hogy képernyős karrierje miatt jelentkezett az RTL Klub valóságshowjába, ugyanis ezen a héten ő lépett előre a legtöbbet.

Karácsonykor sem történt csoda, celeblistánkat továbbra is Gáspár Győző, Schobert Norbi és Kelemen Anna vezeti. Havas Henrik és Árpa Attila (aki a Csáó, Darwin forgatásán a hímtag formájú téliszalámival pár kellemetlen pillanatot szerzett a Tanár úrnak) pedig továbbra is a negyedik és az ötödik helyen trónol.

Bár láthatóan toplistánk elején nem változott semmi, az alsóbb régiókban már jóval nagyobb volt a mozgolódás. Ezúttal öt híresség mondott búcsút a top20-nak, illetve – értelemszerűen – ugyanennyien léptek be. Mennie kellett többek között Kapócs Zsókának, aki újabban Karády Katalinként keresi a kenyerét; Bochkor Gábornak, aki nemrég nevére vette kislányát; Somának, aki már többször is búcsút intett az első húsznak; Karsai Zitának, aki nem vetkőzik, ha nincs mögötte tartalom; valamint Anettkának, aki elárulta, ismét készen áll a gyerekvállalásra.

Helyettük érkezett Dobó Kata, aki újra szerelmes, mégpedig Gáborba; Judy Nero, aki a Velvetnek elárulta, hogy nem szereti a karácsonyt, és ezen valószínűleg csak egy gyerek segít majd; Molnár Anikó, akihez visszatért pasija, Angeló; Gáspár Laci, aki szenvedélyesen vezet; és Bódi Slyvi, akinek egyelőre nincs szüksége új barátra.

Ezen a héten Nagy Zsolt, közismertebb nevén VV Leó lépett előre a legtöbbet, konkrétan háromszázhetvennégy helyet. A Cool Tv műsorvezetőjét a NévShowR szilveszteri műsorának forgatásán faggatta egyik munkatársunk, akinek Leó elárulta, azért jelentkezett az RTL Klub valóság showjába, mert tudta, hogy így kerülhet be a legrövidebb úton a médiába. Őt Sugár Berci, azaz Bery követi a sorban, aki kétszáztizenhét hazai celebet előzött meg. Az énekes, aki nemrég felvállalta másságát, a közeljövőben producerként szeretné kipróbálni magát – tudtuk meg a vele készült interjúból.

D. Tóth Kriszta kicsit lemaradt, neki csak száznyolcvannégy hírességet sikerült leköröznie. Berkes Gábor, aki februárban újra színpadra lép az Első Emelettel, száznegyvenöt helyet lépett előre. Őt Ónodi Eszter követi, aki nemrég még a négyszáztizenkilencedik volt, most viszont a kétszáznyolcvanhatodik. Bár Stahl Judit szakácskönyvsorozata óriási siker, csak százhuszonnégy helyet lépett előre.

Mint az elmúlt pár hétben oly sokszor, ezúttal is a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István esett vissza a legtöbbet, ezúttal kétszázötvenkét helyet. Mögötte Cseh Annamária végzett, aki kétszázketten köröztek le, pedig a modell előző vizsgálódásunk során meglehetősen jól teljesített. Őt D. Nagy Lajos követi a sorban, aki a múltkor a négyszázhuszonharmadik volt, most viszont csak a hatszáztizenharmadik.