horoszkóp

Norbi legyűrte a szőke playmate-et

2007.11.23. 20:32
A Nagy Fogyás című műsor egyik csapatkapitánya ismét őszinte volt, így sikerült maga mögé utasítania Annácskát. Eközben nejét, Rubint Rékát Béres Alexandta vette kezelésbe. Ezen a héten az is kiderült, hogy Boróka Balls és Hujber Ferenc szerencseszáma a hatvankilenc.

Havas Henrik után Schobert Norbert a Tanár Úr könyvének főszereplőjét, Kelemen Annát is lekörözte celeblistánkon. Úgy tűnik, ismét megérte beismerni, hogy ő sem tévedhetetlen. Pár héttel ezelőtt azzal szerzett magának némi előnyt, hogy a Sziget-videó kapcsán bevallotta, ő is ember. Most pedig azt ismerte el, hogy a felvágottakat rossz Update-kategóriába sorolta. Hogy az őszinteség elég lesz-e ahhoz, hogy Schobert Norbi lekörözze a néha napján füllentő Gáspár Győzikét, csak jövő héten fog kiderülni.

Konkurenciaharc

Miközben Schobert Norbi Kelemen Annával „harcolt”, a Nagy Fogyás másik csapatkapitánya, Béres Alexandra kitúrta a tréner nejét, Rubint Rékát az ötödik helyről. Ezen a héten két sztár lépett be újra a top20-ba. Hajdú Péter, az Esti Frizbi műsorvezetője, aki újra boldog barátnője, Sarka Kata oldalán, például hat helyet lépett előre, így tizennyolcadik lett. Soma csak egyet lépett előre, de ez elég volt ahhoz, hogy bekerüljön az első húsz közé.

Férfiak előnyben

Ezen a héten Náray Tamás volt a legsikeresebb. A divattervező, aki miatt pár napja egy étteremben elhallgattak a fúvósok, háromszázhuszonegy sztárt előzött meg. Őt három énekes követi. A Tankcsapda frontembere, Lukács László kétszáztizenhárom, Koós János százhatvanhét, Krisz Rudi pedig száztizennégy helyett ugrott előre. Persze ezen a héten is akadt egy hölgy, aki férfi társaihoz hasonlóan meglehetősen jól teljesített. Judy Nero ugyanis száznegyvenhárom celebet utasított maga mögé. Úgy tűnik, az olvasók megsajnálták a pornószínésznőt, aki nem tudott szexelni férjével, mert összetört alattuk az új hitvesi ágy.

69

Ezen a héten két sztár is kereken hatvankilenc helyet lépett előre. Az egyik celeb stílszerűen egy pornószínésznő, maga Boróka Balls. Azt ugyan nem tudjuk, hogy mennyire kedveli a 69-es pozitúrát, csak az biztos, hogy pályáját szűzen kezdte. A másik híresség pedig a TV2 szappanoperájának legújabb sztárja Hujber Ferenc. Bár a kameradobáló színészről régen lehetett hallani, így is sikerült a száznyolcadik helyről a harminckilencedikre ugrania.

Folyt. köv.

Úgy tűnik, hogy a jojó-effektus nem csak a fogyókúrázok rémálma. Janicsák István, aki a múlt héten újra a csúcs felé tört, most megint visszaesett listánkon, ezúttal százkilencvenhat helyet. Bár a Barátok közt jelenlegi stábjának tagjai ezen a héten megúszták a csúfos bukást, két egykori szereplő, Csomor Csilla és Erdélyi Tímea tovább csúszott lefelé. A férjét felszarvazó Berényi Zsuzsát alakító színésznő százhuszonnyolc helyet esett vissza, az eredeti Mátyás Tilda pedig százhuszonhatot. Őket szintén egy hölgy követi a sorban, Mary Zsuzsit százhuszonnégy híresség előzte meg.