horoszkóp

Paris Hiltont visszavitték a börtönbe

2007.06.09. 00:12
Bilincsben kísérték a hisztiző és zokogó örökösnőt a bírósági tárgyalóteremből vissza a börtönbe. Topis mackó, kócos haj és folyamatos sírás: ez most a lány, aki arról híres, hogy híres. Ráadásul lehet, hogy most már mind a 45 napját le kell töltenie.

A bíróságról egyenesen a börtönbe vitték Paris Hiltont, miután helyi idő szerint pénteken délelőtt meg kellett jelennie egy meghallgatáson. A milliárdoslányt a bírói döntést egészségügyi okokra való hivatkozással felülírva, mindössze három nap benntartózkodás után engedték haza csütörtökön, hogy háziőrizetben tölthesse kiszabott büntetését. Hilton hétfőre virradóra vonult be 23 naposra tervezett börtönbüntetésének letöltésére, amit jogosítvány nélküli ittas vezetés miatt szabtak ki rá. A tárgyalás alatt végig zokogott, anyját szólongatta, és bénán állt a haja - emelik ki a szemtanúk.

Trottyos mackó

Hiltonnak pénteken reggel 9-kor kellett megjelennie a bíróságon az őt 45 napos börtönbüntetésre elítélő Michael T. Sauer bíró előtt. A Forbes szemtanúk beszámolójából úgy tudja, a külsejére mindig ügyelő celebritást bilincsben vezették be a tárgyalóterembe, ezútta Ez azonban több mint egy órát csúszott, mert Hilton ügyvédei megpróbálták elérni, hogy védencüknek ne kelljen személyesen résztvennie a tárgyaláson. Sauer azonban nem egyezett bele ebbe, és az örökösnőt végül rendőrök állították elő otthonából bilincsbe verve. A külsejére mindig aggályosan ügyelő Hilton ezúttal smink nélkül, kócosan, egy topis szürke mackóban jelent meg a nyilvánosság előtt, és "ferdén állt a haja". A meghallgatás alatt Hilton végig sírt és remegett, időnként pedig hátrafordult a mögötte, a közönség soraiban ülő anyja felé és azt suttogta neki "Szeretlek".

Rátett egy lapáttal

A megviselt örökösnőt újabb trauma is érte: nem elég, hogy Michael T. Sauer visszarendelte őt háziőrizetből a börtönbe, ráadásul úgy is döntött, hogy a felére csökkentett 23 nap helyett az eredetileg kiszabott, teljes 45 napját le kell töltenie a rácsok mögött. A pár napja még vezeklésre kész és bűnbánatát hangsúlyozó Hiltonnak ez sok volt, sírni és kiabálni kezdett: "Ez nem igazságos".

A bíró nem bírja?

A bíró, Michael T. Sauer később a sajtótájékoztatón kitért arra, hogy bár a médiában keringtek olyan hírek, amelyek szerint ő a telefonbeszélgetés során beleegyezett, hogy Hilton ne jelenjen meg a mai tárgyaláson, ez azonban nem igaz. "Egyáltalán nem áll szándékomban elnézni a rendőrfőnök eljárását, és soha nem hagytam jóvá telefonon, hogy Hilton ne legyen jelen" - állítja. "Abba meg főleg nem egyeztem bele, hogy háziőrizetre változtassák az elzárást" - nyilatkozta.

Az egy óra hosszan tartó meghallgatst Sauer végül ezzel zárta: "Az elítélt visszaszállítandó a Los Angeles megyei börtönbe, hogy letöltse a 45 napos börtönbüntetéséből hátralévő idejét. A határozat végleges". Ebből egyelőre tehát az sem derül ki egyértelműen, mennyit kell még ülnie, mivel az eredeti 45 napot már régebben huszonháromra csökkentették.

Hilton "egészségügyi állapota", amire a háziőrizetnél Lee Baca rendőrfőnök hivatkozott, hivatalosan meg nem erősített források szerint lelki eredetű. Sauer annyit elismert, hogy csütörtökön őt is felhívta a rendőrség azzal, hogy a Hiltont a börtönben kezelő pszichiáter szerint páciensének komoly lelki problémái vannak. "Semmilyen hivatalos dokumentumot nem kaptam azonban erről" - indokolja Sauer, miért ilyen kőszívű. A TMZ.com értesülései szerint Hilton a hét végét a börtönkórházban tölti majd, de hivatalosan ezt nem erősítették meg.