horoszkóp

Paris Hilton egy ismeretlennek ajándékozta gyémánt nyakláncát

2008.03.03. 16:53
A celeb szombaton este egy saját lelki vezetőjével tűnt fel Los Angeles több pontján. Először egy önsegítő könyvet vett guruja tanácsára, majd egy kávézóban odaajándékozta drága nyakláncát egy ismeretlen lánynak, aki először csak nevetett az egészen, majd felajánlotta az ékszert a többi vendégnek. Hilton a leszbikus kalandjai után talán így próbál jó útra térni, amit már akkor megígért, amikor tavaly nyáron kiengedték a börtönből.

Az örökösnő, aki mostanában legjobb barátnője, Nicole Richie sógorával, Benji Maddennel jár, szombat este ahelyett, hogy szokásához híven bulizott volna, saját gurujával vágott neki Los Angelesnek. Paris Hilton és a szakállas, hosszú hajú úriember először egy könyvesboltba tért be, ahol hosszas válogatás után megvásárolta a The Path Of The Painted Shaman című önsegítő könyvet- olvasható a Mirror oldalán. Miközben Hilton és lelki vezetője az autó felé vette az irányt, a lesifotósokkal megállapították, hogy hallgatni bizony arany, majd a celeb megkérdezte kísérőjét, hogy minden rendben van-e - látható a TMZ egyik munkatársa által készített felvételen.

Ajándék az ismeretlennek

A furcsa pár a paparazzók kereszttűzében ezután betért az Urth kávézóba, ahol az idős sámán megáldotta ifjú védencét. Pár perccel később Paris Hilton útban a kijárat felé a férfi tanácsára odaajándékozta egyik értékes gyémánt nyakláncát a szomszédos asztalnál ülő lánynak, aki igencsak meglepődött a nagylelkű adományon.

A szerencsés kiválasztott zavarában több percen keresztül csak nevetgélt, miközben természetesen felpróbálta az ékszert. Amikor a TMZ munkatársai megkérdezték, hogy szerinte Hilton legújabb akciója csak poén volt, azt felelte, hogy nem tudja, szerinte nem. Majd barátnőjével felvetették, hogy esetleg eladják a nyakláncot és a szív alakú medált. A vendégek persze azonnal elhalmozták őket az ajánlataikkal. Hilton eközben autójában ülve kifejtette, lelki vezetője egy csodálatos ember, aki megváltoztatta az életét.

Jó útra tért?

Paris Hilton pár hónappal ezelőtt döntötte el, hogy szakítani szeretne rosszkislányos imdizsével. Miután júniusban ittas vezetés miatt börtönbe került, állítólag átértékelte az életét, és megfogadta, hogy hírnevét ezentúl csak jó ügyekre fogja felhasználni. Az átalakulás nem ment könnyen, júliusban a hollywoodi Teddy klub előtt például elszívott egy marihuánás cigarettát, majd ismét cicit villantott. Igaz, véletlenül.

Végül mégis elkezdte a jótékonykodást, például ellátogatott egy gyermekkórházba, és 3 millió forintnak megfelelő összeget fizetett egy alapítványnak egy szörfleckéért. Szeptemberben pedig bejelentette, hogy megunt ruháit és cipőit szintén jótékony célokra ajánlja fel. Egy hónappal később Playing for Good Foundation sajnos elhalasztotta a celeb ruandai jótékonysági útját.

Ezután azt vette a fejébe, hogy segít a rizsbortól lerészegedő indiai elefántokon, amit sajtósa természetesen cáfolt. 2008-ban az angyali Hiltonnak nyoma sem maradt, újabb villantásokkal, és leszbikus kalandokkal sokkolta a világ erkölcsileg érzékenyebb felét. Pár hete pedig a Los Angeles-i állatvédelmi hatóságok is vizsgálatot indítottak ellene.