horoszkóp

Paris Hilton átértékelte az életét

2007.06.22. 14:24
Paris Hilton igazi életművész módjára próbálja a legjobbat kihozni szorult helyzetéből. Van ideje elmélkedni a világ dolgain, és az a merész ötlete támadt, hogy nemes célokra akarja fordítani a hírnevét.

Hilton tartalmasan tölti idejét a Lynwood börtönben, mert ha akarna, hajszínezőt vagy sminkkészletet is vehetne a személyzettől, ő inkább rajongói levelekre válaszol és fennmaradó idejében gondolkodik.

A hotellánc örökösnője az E! News-nak adott interjújában elárulta, hogy a börtönben minden olyan dologért hálás, ami odakinnt a mindennapi élethez tartozna, és észre sem venné. Azt mondta, hogy: "Mindent, amit kapok, sokkal jobban megbecsülök, mint bármikor máskor - legyen szó egy párnáról vagy az ételről"

A megvilágosodás útján

Hilton hálás a büntetésért, úgy néz ki mégsem bánja, hogy visszavitték a sittre . Mint elmondta: " Hálát adok az égnek, hogy így alakult. Észre vettem, hogy a média csak kihasznált engem, és élcelődött az egész helyzeten. Igazából teljesen ki vagyok ettől, és a hírnevem jó ügyekre akarom majd felhasználni." Azt, hogy pontosan mire gondolt, még nem árulta el, de van még egy kis ideje ezen elmélkedni míg 23 napos büntetését tölti . Nem tudni, mire elég ez az idő, de a jelek szerint lehet, hogy amint kiszabadul azonnal elindul Afrikába - Angelina Jolie-t követve - és örökbe fogad egy egész falut.

A huszonhat éves milliárdos-csemete azt is elárulta, nagyon nehéz számára, amikor a beszélőn nem ölelheti meg az apukáját. Mint mondta: "Csak ülök az üveg mögött és meg akarom ölelni az apámat, de nem engedik. Ezek a szabályok, az üveg mögött kell maradnod." - írja a Digitalspy.

"Nem vagyok bűnöző. Nem vagyok közveszélyes, de emiatt az egész miatt úgy érzem, hogy igen. Nehéz, de minden nap erősebb leszek. Már alig várom, hogy lássam a családom és egy jót együnk együtt, a saját ágyamban aludhassak és minden olyan dolgot értékelnék amivel eddig nem is törődtem igazán."