Olivia Wilde megint ledobta ruháit, ezúttal a francia FHM-nek. A fotókon félmeztelenül, kigombolt farmerban és egy bugyi-vastag zokni-selyemsál kombinációban láthatjuk.

Doktor House Tizenhármasa nekivetkőzött a francia FHM magazinban. Nem először történik ez meg vele, tavaly februárban az Elle-nek vetkőzött, majd decemberben a Flauntnak. Ugyanebben a hónapban a Details magazinban mellbimbót is villantott. Bár az Elle kampányával ellentétben az új fotókon nem turkál a nadrágjában, de hamarosan fog (vagy éppen az imént csinálta), mert ki vannak gombolva a farmeja gombjai. A francia FHM legújabb képeit az Egotastic szó szerint nevetségesen szexinek titulálta.

Mindemellett megjelent a Vanity Fair tizenhetedik hollywoodi különszáma, melynek címlapján Wilde is helyet kapott. A magazin „visszatért a gyökereihez, nem fotóz tizenéveseket, pingvineket, és teljesen meztelen sztárokat, csak a legizgalmasabb színészeket és színésznőket”­­­- idézi a The Huffington Post a magazint. A fotón Olivia Wilde középen látható, a lehető legkevesebb ruhában.