Olivia Wilde, a Doktor House című sorozat egyik női szereplője szívesen szerepel magazinokban. Mivel legújabb filmje, a Tron: Legacy éppen most kerül a mozikba, ezért ismét bőven akad felkérés. A decemberi Detailsnek illetve az aktuális Vanity Fairnek is pózolt, és a Flaunt magazinnak is beadta a derekát. Az utóbbi kiadvány címlapján egyébként a nadrágjában turkál, és az egyik belső oldalon a fenekét is megmutatja.

A világ legszexisebb hírességei között számon tartott színésznő már több újság számára is pózolt több vagy kevesebb csupasz bőrfelületet mutatva. Most a Flaunt magazin részesült abban a szerencsében, hogy a Doktor House című sorozat szereplője modellt álljon nekik. Olivia Wilde természetesen ezúttal sem egy szende szüzet alakított a fotós kamerája előtt. A címlapfotón például a nadrágjába nyúl, és melltartót sem visel, igaz, a kabátja elfedi az intimebb részeket. A sorozat egyik képén egyébként teljesen meztelen, de a beállítás miatt sajnos ezen a felvételen sem látni belőle túl sokat, igaz, a fenekét legalább nem takarja semmi.

A képek mellé természetesen egy interjú is dukál. Wilde többek közt arról is mesélt, hogyan próbált segíteni a Haitin történt földrengés miatt bajbajutott embereken. A színésznő közreműködött abban, hogy Port-au-Prince városában egy új iskola épüljön. Mint elmondta, az egyik céljuk, hogy megakadályozzák az ún. agyelszívást, vagyis azt, hogy a szakemberek kellő támogatás és lehetőségek hiányában elhagyják az országot. Hozzátette, nem baj, hogyha máshol tanulnak, de legyen bennük annyi felelősség, hogy visszatérnek az országba. Az újságíró egyúttal arról is érdeklődött, hogy miért nem soványabb vegetáriánus létére. „Egy olasz származású férfihoz mentem hozzá, és akárhányszor megkérem, hogy főzzön valamit, biztos, hogy valamilyen tésztát készít. Másrészt nagyon sok kövér vegetáriánus van” – érkezett a magyarázat.

A színésznő, aki egyébként a legújabb Tron-filmben is szerepel, a Flaunt aktuális, 112. száma mellett a decemberi Details magazinban is feltűnik, és egy vékony felsőrésznek köszönhetően mellbimbójával is megörvendeztette az olvasókat. Olivia Wilde egyúttal arról az igen szűk öltözékről is mesélt a Details munkatársának, amit a filmben visel. Állítólag megdöbbent amikor meglátta, mert nem igazán tudta elképzelni, hogyan mozog majd benne.  És persze nem szabad megfeledkezni a Vanity Fair aktuális számáról sem.  A vizes ruhában pózoló híresség természetesen ennek a magazinnak is beszélt filmes karrierjéről. Mint elmondta, örül annak ha erős, vagány nőt kell alakítania, és nem egy könnyeit hullató, bajbajutott hősnőt.