horoszkóp

Iván Szalontai Ági pornóin gyógyult a kórházban

2008.10.02. 22:41
Az új játékszabályok miatt Iván is a jelöltek közé került a Bár 2.0 adásában. A történtek miatt dühkitörést kapott versenyző mindenkit kiosztott, Szalontai Áginak pedig az arcába vágta a levizelős pornójelenetét, amit neki már volt szerencséje látni a kórházban. Mivel a lánynak fogalma sincsen arról, hogy Pierre Woodman kőkemény válasza a rágalmazására már a világhálón kering, hevesen tagad, és kikéri magának a valótlan állítást. Iván mindezek után tegnap éjjel önkényesen elhagyta a házat, a szabályok szerint pedig ezért kizárás jár.

Nem az eredeti játékszabályokkal zajlott le szerda este a Bár 2.0 második megjelölése. A csatorna ugyanis a játékosok közötti taktikázás és a köztük lévő folyamatos feszültség miatt úgy döntött, hogy módosítja a játékszabályokat. A megjelölés során így a legtöbb szavazatot kapott Ági ugyanúgy, mint eddig kihívhatta Escobart, az új szabály értelmében viszont a megjelölt bentlakó is jelölhetett valakit a társaságból. Így esett, hogy nem meglepő módon a jólfésült játékos a cigányozásra eléggé érzékeny Ivánt választotta harmadiknak.

A fordulópontot a fiatalok egy ideig kulturált módon dolgozták fel, később Iván Szalontai megjegyzésére - miszerint az új szabályokra senki nem számított - hozta a formáját. Dühében leszedte a gipszet a lábáról és bontogatni kezdte a varrást a térdén lévő sebből, majd odamondogatott a stábnak, Majkát sem kímélve. Babát visszaküldte Szerbiába, Szalontait "leszőlőszopózta", minősíthetetlen stílusban káromkodott. Végül - arra hivatkozva, hogy ha a műsor készítői csavart akartak, akkor ő azt megadja nekik - emlékeztette Szalontait, milyen dolgok folytak a pornócastingon , majd elhagyta a házat. A hirtelen - nem éppen elképzelése szerint - közismertté vált lány ledöbbent a "Pierre Woodman válasza Szalontai Áginak" címen világhálón futó vizelős részlet leleplezésén, hevesen tagadott, majd simán csak primitívnek titulálta Ivánt.

A távozó játékos a szabályok értelmében ezzel a lépésével kizárta magát a játékból, bár ezt a hírt Droppa Gergely, a Bár 2.0 sajtófőnöke még nem erősítette meg, ám ma este, a vasárnapi kiszavazó beharangozójában már csak két lehetőséget kínáltak fel a nézőknek. A Velvetnek sikerült Ivánt elérnie telefonon, aki nevetve emlékezett vissza az eseményekre, mondván, biztos a lábára kapott gyógyszerek hatása okozta a dühkitörését, és bízik benne, hogy folytathatja a játékot, mert bizonyítani szeretne Escobarnak. Majd a "szőlőszopóról" érdeklődött és elmesélte, hogy a kórházban sikerült megnéznie a lány pornófilmjét is - ezért volt tisztában azzal, milyen megalázó jelenet született a casting végén. "Hallod, én már láttam pornófilmet, nem is egyet, de ez azokhoz képest, hú, hogy is mondjam... ez nagyon kemény."