Hugh Grantot kikosarazta a csaja

fzs
2005.07.21. 12:20
Imrah Khan egykori neje örül, hogy túlvan a váláson, és egyelőre nem akarja ismét lekötni magát - szól a hivatalos magyarázat. A nem hivatalos hírek szerint meg mintha szakítottak volna.

Jemima Khan visszautasította Hugh Grant házassági ajánlatát - legalábbis egyelőre. A kétgyermekes elvált Jemima azzal indokolta az elutasítást, hogy Imrah Khan pakisztáni krikettjátékoshoz fűződő kilencévnyi házasság után még nem érzi, hogy eljött volna az idő, hogy ismét lekösse magát - értesült a Daily Mail. Grant ellenben barátai szerint már régóta kétségbeesetten kereste az igazit, mert szeretne végre családot alapítani - ez az elhatározás állítólag annyira erős, hogy kész volna érte még a színészetet is feladni.

Rossz időzítés

Jemima Khan
Egy barátja szerint a színész "Jemimában végre megtalálta azt a nőt, akit szívesen venne feleségül. Ráadásul abban is biztos lehet, hogy a nő még csak nem is a pénzére hajt, hiszen jóval gazdagabb nála. Hugh pechjére azonban Jem még nem tette túl magát az előző házasságán, amit egy folyamatos bezártságként élt meg, és csak abból állt, hogy Pakisztán és London közt ingázott. Most meg attól fél, hogy Hugh filmszínész-élete a forgatásról-forgatásra röpködéssel is túlságosan hasonló volna ehhez." Mindez még hihető is volna, ha nem történt volna az a bizonyos incidens Elton John bálján.

Már megint nyilvános szopásba keveredett

Grant és Jemima tavaly ismerkedtek meg, a színész előtte 13 évig Liz Hurleyvel járt, akivel azóta is szoros kapcsolatban van, és akinek a Grant utáni kapcsolatából, Steve Bingtől született kisfia nevelésébe is besegít. Hurley - korántsem jóbaráthoz méltóan azonban - Elton John júniusi White Tie and Tiara nevű jótékonysági bálján szexuálisan erősen provokatívan viselkedett Granttel, aki Jemima társaságában volt jelen. Az exmodell mindenki előtt gátlástalanul ölelgette és simogatta a színészt, Jemima pedig akkor rohant ki dühöngve a szórakozóhelyről, mikor Hurley nyilvánosan leszopogatta Grant ujjait. Fültanűk szerint ezt követően súlyos ordítozások estek a pár közt, és azóta nem is találkoztak.

Hatalmi harcok

Hugh Grant
Barátaik szerint Jemimát mindig is zavarta, hogy Hurley napi szinten van jelen vőlegénye életében. Ez már csak azért is könnyű, mert londoni lakásaik szinte egymás mellett vannak, és minden nap beszélnek legalább telefonon. Grant barátnője emiatt sokszor bizonytalannak érezte a saját helyzetét ebben a kapcsolatban, talán ennek is tudható be, hogy múlt hónapban épp akkor rendezett partit Dél-Franciaországi birtokán, amikor Hurley épp a 40. születésnapját ünnepelte. Közös barátaik szerint ezzel akarta megmutatni, hogy kettejük közül kinek van nagyobb befolyása Grantre, és úgy gondolják, Hurley most ezért az akcióért állt bosszút Jemimán.

Hurley és a módszer

Szemtanúk szerint Grant azonnal barátnője után rohant, hogy mentse a helyzetet, de nyilvánosan azóta sem látták őket együtt, és a barátok attól tartanak, hogy ezzel az incidenssel véget is ért a kapcsolatuk. A színésznek nem ez volna az első nyilvános orális akciója: 1995-ben egy járőröző rendőrautó buktatta le, amikor épp egy Divine Brown nevű prostituált szolgáltatásait vette igénybe autójában. A színész akkoriban még Hurleyvel járt, aki megbocsátotta az incidenst és ezután még évekig együtt voltak.

A jelenlegi esetnek Hurley vőlegénye, az indiai származású milliárdos, Arun Nayar állítólag szintén szemtanúja volt, de csak csendben zavarban volt.