Jenna Jameson levetkőztetné Charlize Theront

2008.03.18. 19:20
Az expornós szerint Theron ideális volna a PETA "Vetkőzz!" kampányához, amelyben hírességek pucéran hívják fel a figyelmet az állatok jogaira. Sőt, egyenesen az utódját látja benne.
Charlize Theron

A visszavonult pornósztár, aki a PETA vetkőzős kampányában önmagához képest még fel is öltözött, amikor műbőr bikiniben pózolt, szívesen venné, ha Charlize Theron is csatlakozna az állatok jogaiért pucéran tüntető hírességekhez.

Jameson szerint az Oscar-díjas színésznő egyszerűen tökéletes volna erre a szerepre: „Óriási volna, ha Charlize Theron is szerepelne valamelyik „Vetkőzz!” kampányunkban. Találkoztam vele pár napja, és teljesen elbűvölt. Charlize annyira szexi – halálosan imádnám őt pucéron látni”.

Keresi az utódját

A 33 éves expornós abban is reménykedik, hogy Theron lesz a következő, aki átveszi tőle az épp aktuális szexi nőideál szerepét. „Bettie Page volt az első szexideál. Aztán jött Marilyn Monroe, Pamela Anderson, aztán meg én. Most viszont keresem, ki lehetne a következő, akinek átadhatnám ezt a címet, és azt hiszem, Charlize tökéletes volna”.