Hosszas titkolózás és császárról meg némaszülésről szóló legendák után péntek hajnalban végre megszülettek Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei: egy lány és egy fiú.

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei magyar idő szerint péntek reggel háromnegyed hétkor születtek meg egy Long Island-i (New York állam) kórházban. A terhességet hatalmas médiafigyelem övezte, és állítólag a People magazin hatmillió dollárt fizetett az újszülöttekről készült első fotókért.

Az énekesnő február huszadikán vonult be a kórházba. Péntek hajnalban aztán világra jöttek az ikrek: először a kilány született meg 5,7 fonttal (2,59 kiló), majd a kisfiú érkezett meg, ő 6 fontot (2,73 kiló) nyomott. A gyerekek nevét egyelőre nem lehet tudni, és az is valószínűtlen, hogy császárral születtek (ahogy azt korábban híresztelték a lapok), hiszen tizenegy perc eltéréssel születtek meg. A kórházi szoba berendezéséről, a virágokról és arról, hogy az énekesnő valóban teljes csendben szült-e, biztosan kész regényeket fogunk még olvasni a napokban.

A harmincnyolc éves énekesnő és a harminckilenc éves énekes első közös gyerekeinek jövetelét hosszú hónapokig tagadták és csak november elején ismerték el hivatalosan is a terhességet. Jennifer Lopez egy miami koncert közönségének jelentette be, hogy ő és a salsaénekes gyereket várnak. Lopez és Anthony 2004 júniusában házasodott össze, és Marc Anthonynak már van három gyereke két korábbi kapcsolatából.