horoszkóp

Angelina Jolie drogozós videó a láthatáron

2008.05.01. 14:21
70 ezer dollárt akar a tulajdonos azért az állítólagos szalagért, amin a színésznő haverjaival kokszol és crack-heroint szippant.

Jelentősen visszavetheti Angelina Jolie ENSZ-békenagykövet és A-listás hollywoodi színésznő főállású gyermek- és világmegmentői imidzsét, ha valóban napvilágra kerül az a felvétel, ami fiatalkori drogozós élményeit örökíti meg. Feltéve, hogy valóban létezik.

A National Enquirer bejelentette, valaki 70 ezer dollárért felajánlott nekik egy 90-es évek elején készült felvételt, amelyen a fiatal, még ismeretlen színésznőnek számító Jolie először két csík kokaint tol, majd alufólián melegített heroin gőzét szippantja be. A színésznő barátaival látható a filmen, akiknek örvendezve jegyzi meg: "Hú, ez jó cucc, végre nem az az olcsó szar, amit végre elfelejthetünk". A lap informátora szerint "A felvétel a 90-es években készülhetett, közvetlenül azelőtt, hogy Angelina befutott volna a Gia című filmjével és Oscart kapott volna a Girl, Interrupted-ért".

A színésznő szóvivője egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de jelenleg még a videó létezése is kérdéses, mivel a neten még sehol nem található belőle részlet vagy ajánló; ugyanakkor teljesen elképzelhető a feltűnése. Jolie ugyanis soha nem titkolta, sőt - anyósa szerint túlságosan gyakran - nyíltan beismerte, hogy fiatalkorában szinte mindenfajta drogot kipróbált. "Használtam kokaint, heroint, ecstasyt, LSD-t, mindent. A heroint gyűlölöm, mert teljesen elvarázsol. Nem tudok ellenállni neki, de most már egyáltalán nem fogok élni vele" - mondta el tavaly a Hollywoodragnek.

A színésznő múltjából nemrég egy még korábbi fotósorozat került elő, melyen az akkor 16 év körüli Jolie fürdőruhában pózol. A fotózást egy videón is megörökítették, amelyen a kamaszlány elmeséli, hogy milyen sportokat űz, és hogy miket tanul a színésziskolában.

Jolie, Pitt és négy gyerekük eközben megérkeztek Dél-Franciaországba, ahol a színésznő majd meg akarja szülni nyár elejére várt - ismeretlen számú - ikreit, írja a People. A pár hétfőn este érkezett Nizzába két dadával és három testőrrel kiegészülve, majd Paul Allen, a Microsoft társalapítójának a cote d'Azuron, Saint Jean Cap Ferrat nevű városban lévő villájában szálltak meg. Meg nem erősített információk szerint Jolie a május 14-25 közti cannes-i filmfesztiválon is részt vesz majd, de ezután is maradnak, mivel itt kívánja majd világrahozni ikreit.