horoszkóp

Angelina Jolie megint a legszexisebb

2007.02.26. 12:35
Egy brit tévécsatorna internetes szavazásán megválasztották a valaha élt 100 legszexisebb személyt. A nyertes Jolie-nak nemcsak a színes árvák állnak jól, hisz a vásznon általa megformált Lara Croft is hatodik lett a listán.

A Channel4 csatorna szombat esti műsorában a nézők szavazatai alapján állították fel a legfrissebb szexisségi sorrendet. Angelina Jolie után Elvis Presley következett, aztán sorrendben Marilyn Monroe, Beyonce, majd egymás után a szexisségkirálynő férje Brad Pitt, majd az általa játszott Lara Croft, őt követi George Clooney, Kylie Minogue, Johnny Depp, és Scarlett Johansson.

A poligonból lett régészlány nem az egyetlen virtuális személy a listán, 21. helyen áll James Bond is, pedig az őt megformálók közül senki nem került be a százba. Sok várományos mélyen magába nézhetett, mikor meglátta a listán, ha csak a 80. helyen is Woody Allent, igaz, őt maga a tizes versenyző Scarlett Johansson nevezte Hollywood legszexisebbjének.

Magyar vonatkozása is van a listának, nem, nem Dobó Katát fedezték fel végre, hanem Tony Curtisre emlékeztek az idősebb nézők, akik a 86. hellyel jutalmazták férfiként és nőként is bizonyított kisugárzását.

Sharon Stone, lehet megelégedett volna az elért hatvanadik hellyel, de azért akit Gerard Depardieu beelőz hárommal az lehet, hogy új fodrászt keres.

Sharon Stone a Berliálén

A listán természetesen nagyrészt színészek és énekesek szerepelnek, de David Beckhamnek is sikerült a 34. helyig kapaszkodnia. Külön értékelendő teljesítmény, hogy Tony Blair öltönyén is átláttak a szavazók és a 65. helyezéssel jutalmazták, így hat hellyel előzte a lista másik politikusát, John F. Kennedyt.