Scarlett Johansson az idősebb pasikat kedveli

2004.08.25. 12:08
A húsz éves színésznőről köztudott, hogy a korabeli fiúknak nem sok esélyük van nála, ellenben rajong a deresedő halántékokért. Eddigi - impozáns - listáján szerepel Bill Murray, Benicio Del Toro és John Travolta is, most pedig Woody Allennel forgat...
Scarlett Johansson a Daily Express számára adott interjújában elismerte, hogy nagyon szívesen kipróbál idősebb férfiakat is: "40, 50 vagy 60 éves pasik? Miért is ne...?" - vállalta be lazán a idősebb korosztályt. "Szerintem nem lehet irányítani az érzéseinket. Soha nem tudhatod, kibe szeretsz bele" - indokolta Johansson nyitottságát.

Murray-be is belezúgott egy kicsit

Talán nem véletlen, hogy a Lost In Translation (Elveszett jelentés) című Sofia Coppola-film főszerepében Johansson az érett korú Bill Murray-vel esett majdnem-szerelembe. Az alakítást talán megkönnyítette, hogy a 20 éves színésznő a való életben is előnyben részesíti az idősebb korosztályt, és a forgatásról mesélve elismerte, hogy Murray-be is "belezúgott egy kicsit" a közös munka során.

Travolta megúszta

Tekintse meg képeinket!
A színésznő rajong John Travoltáért is, akivel közös filmjük, a Love Song For Bobby Long forgatása során jóbarátok lettek. Mint Johansson később elmondta: "Minden megvan benne, amit egy férfiban imádok: erő és sebezhetőség. Egyfolytában vigyázott rám, kis híján örökbe fogadott" - eleveníti fel a közös munkát, de Travolta megúszta annyival, hogy Scarlett Johansson legszívesebben a rajongói klubjának elnöke lenne.

Kaland a liftben Del Toróval

Korántsem ilyen ártatlan viszonyba keveredett azonban a 37 éves Benicio Del Toroval, akivel egy februári Oscar-előparti során a szállodai liftben állítólag minden megtörtént, és ezt a parti vendégei szerint nem is igyekeztek titkolni, sőt: még az éjszakát is együtt töltötték. Johansson ekkor azt nyilatkozta: "Szerintem egy pasi 30 alatt egyszerűen éretlen."

Ennek kicsit ellentmondhat, hogy amikor a mindössze 24 éves Jake Gyllenhaalt nemrégiben kidobta a barátnője, Kirsten Dunst, Scarlett azonnal kiszúrta magának - legalábbis ha hihetünk közös ismerőseiknek, akik szerint hasonló családi hátterük és koruknál érettebb gondolkodásuk alapján a pár igazán szépen összeillene.

Most Woody Allennel forgat...

A színésznő azonban talán azért nem ér rá szerelmesnek lenni, mert jelenleg Londonban forgat a 68 éves Woody Allen filmjében, és úgy véli: "a kor nem jelenthet akadályt egy könnyed kalandnál. Persze ha hosszú távú kapcsolatot tervezel, ott a korkülönbség idővel egyre nyilvánvalóbbá válik, és valamelyik fél aztán általában bedobja a törölközőt."

Allen maga is nagy korkülönbséggel házasodott, de úgy tűnik, az idős rendező és egykori fogadott lánya, Soon Yi kapcsolatában ez nem jelent problémát. Az akkor 27 éves lányt Woody Allen - addig nevelőapja - 1998-ban vette feleségül, és ugyanazon év decemberében született meg közös gyermekük.