Angelina Jolie most már hármasikreket vár

2008.02.04. 16:07
Bár a színésznő hivatalosan még mindig nem terhes, a hírekben állítólagos magzatainak száma most már háromra nőtt, terhessége pedig veszélyeztetett terhességgé fejlődött. A színésznő a hétvégén már másodszor jelent meg az alakját rejtő ruhában, ami alapján eldönthetetlen, kinek van igaza - így ez az összes baromság akár még igaz is lehet.

Bár hivatalosan még csak a szimpla terhesség hírét sem erősítették meg, a Life & Style szerint Angelina Jolie már nem is egyszerűen ikrekkel terhes, de egyenesen hármasikreket vár. Ráadásul veszélyeztetett az állapota, ezért állandóan van a közelében egy ápolónő – turbózza tovább a múlt heti híreket a lap, természetesen most sem hivatalos információkra alapozva.

Jolie Santa Barbarában is bő ruhát visel

Rágörcsöltek

„Angelinának volt pár ijesztő pillanata múlt héten” – állítja a forrás a lapnak, akit ezúttal is csak a „családi barát” közelítéssel jellemeznek. „Sokszor görcsöl, és minden alkalommal azonnal felhívja az orvosát, hogy megnyugtassák, rendben van-e ez az ő állapotában. De az ultrahang-felvételek alapján eddig minden oké”.

Eggyel nő a tét

Mindezek az aggodalmak arra vezettek, hogy a pár egy bennlakó nővért is fogadott, aki mindig Jolie mellett van. „Saját szobát kapott komplett egészségügyi felszereléssel, és minden tíz mérföldnél nagyobb utazásra elkíséri Angie-t. Ez egy elővigyázatossági intézkedés” – állítja a forrás, aki szerint Jolie-ék azt vallják, inkább legyenek túlbiztosítva, mintsem bármi baj történjen. „Angie-t már az első terhessége is erősen megviselte, most pedig aggódnak, hogy ez a mostani az ikrekkel – sőt lehet, hogy hármasikrekről van szó – csak még megerőltetőbb lesz neki”.

A franc se tudja

Egyelőre sem Pitt és Jolie, sem a sajtósaik nem erősítették meg ezeket a híreket - ahogy azt sem, hogy Jolie elájult volna -, sőt eddig még csak a terhességről sem nyilatkoztak hivatalosan. A színésznő hétvégi megjelenése a Santa Barbara-i filmfesztiválon mindenesetre nem engedi, hogy kapásból baromságnak minősíthessük az egészet: ahogy a múlt heti SAG-díjátadón, ezúttal is bő, az alakot rejtő ruhát viselt, amelyben megállapíthatatlan az állapota.

A színésznő egyébként azért vett részt a fesztiválon, hogy átvegye az Év Alakítása díjat, amit a Hatalmas szív című drámában nyújtott alakításáért kapott Daniel Pearl, az Al-Kaida által meggyilkolt újságíró feleségének megformálásáért. Annyi mindenesetre érdekes, hogy egyébként nem jellemző rá, hogy minden egyes díját személyesen vegye át.