A várandós Angelina Jolie cicit villantott Franciaországban

2008.05.19. 11:45
A lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapni, amint a színésznő egy francia villa teraszán pólót cserél, és az akció közben kibuggyan keble a felsőből. Angelina Jolie impozáns dekoltázsa pár napja kollégáját, Dustin Hoffmant is megbabonázta. A híres kismamák közül vannak, akik büszkék megnagyobbodott kebleikre, mint például Christina Aguilera, de van, akit zavar ez a változás, lásd Nicole Richie-t. Egy biztos, a nyár közeledtével egyre több celebvillantásban lesz részünk.

Meglehetősen eseménydúsra sikerült Angelina Jolie legújabb filmjének, a Kung Fu Pandának cannes-i promóciója. Miután ugyanis Jack Black egy közös interjú közben megerősítette, hogy a színésznő ikreket hord a szíve alatt, majd Dustin Hoffman kikotyogta, hogy a gyerekek várhatóan augusztus közepén látják meg a napvilágot, a celeb egy francia villa erkélyén kivillantotta a terhesség miatt kissé megduzzadt keblét. A színésznőt pólócsere közben sikerült lekapni az ügyes paparazzóknak. Angelina Jolie ugyan magára tekert egy törülközőt, miközben felsőt váltott, de mégis megtörtént a baj, és melle kibuggyant a trikóból – olvasható a National Ledger oldalán.

Klikk!

A Sun szerint Dustin Hoffmannak is feltűnt, hogy a várandós celeb dekoltázsa milyen impozáns lett az utóbbi pár hétben. Miközben pénteken egymás mellett álltak egy nyilvános rendezvényen, a színész hosszasan, elégedett mosollyal az arcán szemrevételezte kolléganője keblét. Egyelőre nem tudni, hogy Angelina Jolie átokként, vagy áldásként éli meg ezt a változást. Az egykor csontsovány Nicole Richie-nek mindenesetre nem tetszett, hogy a szoptatás miatt óriásiak lettek mellei, és emiatt változtatnia kellett öltözködésén. Christina Aguilera viszont egyenesen imádja, hogy gigantikus mellekkel térhetett vissza a rivaldafénybe kisfia, Max születése után.

Visszatérve a villantásokra, az elmúlt hétben a forró nyári időnek köszönhetően több híresség csupasz keblét is szemrevételezhettük a paparazzók által készített felvételeken. Legelőször Lily Allen döntött úgy, hogy a francia Riviérán megválik pólójától, majd bikinifelsőjétől és inkább félpucéran napfürdőzik. Majd Jordan, az angol glamour modell is megmutatta új keblét, amit ő még mindig túlságosan nagynak talál. Majd pénteken azt is megtudhattuk, hogy a korábban már említett Lily Allen milyen fazont kedvel. Egy bulira ugyanis átlátszó ruhát vett fel, ráadásul szétvetett lábbal ült le.