horoszkóp

Jordan monokiniben villantott

2008.05.17. 18:39
Lily Allen után Katie Price, azaz Jordan is elérkezettnek látta az időt, hogy monokiniben napozzon a tengerparton. Szerencsére egy arra járó paparazzó megörökítette a mellbimbóit bámuló hírességet. Úgy tűnik, ahogy közeledik a nyár, egyre több hírességről kerülnek elő ilyen és hasonló jellegű képek.

Úgy tűnik, hogy Katie Price, azaz Jordan mégis elégedett mellméretével, hiszen Cairns strandján büszkén mutogatta fedetlen keblét. Sőt, a barnára sült glamour modell maga is hosszasan bámulta dekoltázsát - látható a monokiniző celebről készült képeken. A háromgyermekes celeb többször is kés alá feküdt, mivel mindig talált valami kivetnivalót alakjában. Tavaly például úgy döntött, hogy kisebb implantátumokat akar, és az eredményt karácsonykor mutatja be férjének, Peter Andrénak. Az énekes egy interjúban bevallotta, amikor először találkozott Jordannel, úgy gondolta, túl nagyok a celeb mellei.

További képekért ide kattintson!

Ezt idővel maga Price és belátta, és kifejtette, hogy szerinte a túlzottan méretes kebel ódivatú, majd előállt azzal, hogy még kisebb cicikre vágyik, ám pár héttel később úgy döntött, többet nem szabatja át magát. A brit celebritás karrierje során számtalanszor villantott félig szándékos vagy spontán akciók keretében. Februárban például éppen önéletrajzi könyvét, a Pushed To The Limit című alkotást mutatta be egy londoni könyvesboltban, amikor nyújtózkodás közben frissen operált mellei kibuggyantak a fűzőjéből.

Annak ellenére, hogy a külföldi hírességek egész évben élvezhetik a napsütést valamelyik tengerparton, mégis most, az utóbbi hétben szaporodtak el, az apró bikinben, vagy csak egy fürdőruha felsőben napozó celebek képei. Jennifer Anistonról például május elején került elő egy fotósorozat, amint sminkesével és egy barátnőjével vesz napfürdőt, majd pár nappal később újabb képek jelentek meg, amin éppen aktuális pasijával, John Mayerrel enyelgett a medencében. Pár nappal ezelőtt pedig az angol énekesnő, Lily Allen mutatkozott félpucéran a francia Riviérán.