Angelina Jolie-t sokkolta, hogy ikrei lesznek

2008.06.13. 09:20
A színésznőt és párját kicsit meglepte, amikor közölték velük, hogy ikreik lesznek, vagyis nemsokára hat gyerekről kell majd gondoskodniuk. Angelina Jolie és Bad Pitt szerencsére szereti a kihívásokat, és remélik, hogy négy idősebb gyermekük segít majd ellátni az ikreket. A várandós celeb egyébként jól viseli a terhességet, és örül, hogy a szex is jobb lett, amióta megnőtt a pocakja. Egyelőre nem tudni, hogy a pár azért rendezkedett be egy francia villában, mert itt szigorúbban bánnak a paparazzókal, vagy azért mert megtetszett nekik a környék. Egy biztos, a szabályok miatt tovább nő megszületendő gyermekeik árfolyama.

A színésznő az Entertainment Weekly-nek adott interjúban elmondta, párjával, Brad Pittel nem számított arra, hogy ikreik lesznek, és sokkolta őket, amikor tudomást szereztek a színésznő hasában növekvő magzatok számáról. Szerencsére a pár szereti a kihívásokat, és Pitt szülei is szívesen segítenek majd a hatgyermekes szülőknek. Jolie szerint fontos, hogy már meglévő négy gyermekük ne érezze úgy, hogy elhanyagolják őket, és szeretnék, ha ők is részt vennének a kicsik gondozásában.

„Elég idősek ahhoz, hogy egyedül cseréljenek pelenkát, vagy készítsék el a cumit. Meg akarjuk találni annak a módját, hogy együtt, szórakozva lássuk el a feladatokat” – nyilatkozta a várandós híresség, aki szerint az legnagyobb kihívás, hogy minden egyes gyermekre külön-külön is szánjanak időt. „A legidősebb gyereké a nap utolsó másfél órája, Shiloh pedig az első aki felkel, így övé a reggel. Mindenkire jut egy kis idő”. Mint kiderült, a lányok inkább az apjukkal, a fiúk pedig anyjukkal szeretnek aludni.

Jobb a szex

Angelian Jolie egyúttal felmentette Jack Blacket is, aki Cannes-ban kikotyogta, hogy kolléganője ikreket hord a szíve alatt. „Amikor meglátta Bradet, elnézést kért. Elmondtuk neki, csak azért nem jelentettük be a hírt, mert meg akartuk várni az eredményeket a babák egészségi állapotáról, de ezeket már rég megkaptuk. Ha valaki rákérdezett volna, igennel válaszoltunk volna. Vagyis ő nem hibázott, csak magára vállalta ezt a feladatot.„ Angelina Jolie elmondta, mivel a babák is egészségesek, számára nem teher a várandósság.

Sokkolta a párt a dupla gyermekáldás

Csupán egy probléma van, mivel a doktorok azt mondták neki, hogy ne emelgesse a gyereket, Brad Pitt viszi oda hozzá a kicsiket, ha éppen anyjukkal akarnak lenni. „Elkiáltom magam, hogy „Édes!”, erre ő odarohan hozzám, és felemeli a gyerekeket. Vagy felmásznak egy székre, és onnan már nem olyan nehéz felemelni őket. Megpróbáljuk betartani az orvosok utasításit, de néha hajlongok egy kicsit.” A színésznő hozzátette, a szexuális életünk ennek ellenére nem sínylette meg az utóbbi pár hónapot. Sőt, sokkal jobb lett, mivel kreatívabbnak kell lenni a nagy pocak miatt.

Jaj a fotósoknak

Kreatívnak kell lenni a lesifotósoknak is, ha le akarják majd fényképezni a Jolie-Pitt páros gyermekeit, ugyanis a két híresség új, választott hazájában, Franciaországban komolyan büntetik azokat, akik engedély nélkül készítenek képeket gyerekekről –írja az msnbc.com. Ez valószínűleg még feljebb srófolja majd az ikrek árfolyamát, ami legutóbb 15 millió dollár (2,2 milliárd forint) volt. Sőt, a pereskedésből is szép summára tehet szert a család. A Le Figaro információi szerint a monacói királyi család közel 682 ezer dollárt (kb. 108 millió forintot) gyűjtött össze így, Segolene Royal-nak, egy korábbi elnökjelöltnek pedig 12 ezer dollárnyi (közel 2 millió forintnyi) összeget ítélt meg a bíróság, miután a Paris Match képeket közölt le a templomban imádkozó politikusról.

Hogy elkerüljék a büntetést, a lapok általában kikockázzák a gyermekek arcát, vagy olyan képet próbálnak készíteni, amin nem látszik a kicsik arca, legvégső esetben pedig nem jelentetik meg a képeket. Egyelőre persze nem biztos, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a Franciaországban uralkodó törvények miatt szeretné pont itt felnevelni gyermekeit. Egy biztos, első gyermekük születése előtt alaposan meggyűlt a bajuk a paparazzókkal. Szerencsére a namíbiai kormány segített nekik, és bejelentették, hogy a születésről tudósítani kívánó külföldi újságírók csak akkor utazhatnak be az országba, ha írásos engedélyük van Jolie-től és Pitt-től, valamint kiváltották munkavállalási engedélyüket. Eddig egyébként 140 ezer dollárt, azaz közel 22,4 millió forintot költöttek az ikrek szobájára, ami persze töredéke a francia Riviérán található villa vételárának.