horoszkóp

Brad Pitt becsavarodott

2007.08.24. 19:29
Brad Pitt olyan dolgokat művel mostanában, ami nem feltétlenül illik egy 43 éves amerikai filmsztárhoz. Hetekig sapkában pácolja a fejét, tetováltat és újabban legjobb barátja a szél a nap és a víz.

A Nationalledger szerint minden jel arra mutat, hogy Brad Pitt identitászavarral küzd és egy kicsit ki van készülve mostanában. A 43 színész kifordult önmagából és nagyon furcsa dolgokat művel. Hetek óta nem vette le például a sapkáját, aminek láttán persze beindultak a találgatások. Lehet, hogy azért mert megőszült? Esetleg hajbeültetésen esett át? Válasz nincs, csak sapka. Ezen kívül az újság forrása szerint három tetoválóművészt rendelt szombat éjjel a hotelszobájába sztár, akikkel két rajzot csináltatott a magára.

Nem értik

Míg a sapka és a tetoválás lehet átmeneti elmezavar is, a Nationalledger szerint az a sok hülyeség, amit az NBC-nek adott interjújában nyilatkozott, már súlyosabb problémákra utal. Az újság szerint mindenkit megdöbbentett az interjú. A Katrina Hurrikán szerinte például az emberek hibájából támadt fel, ezen kívül mélyen hisz abban, hogy a közüzemi számlákat ideje lejárt. "Az, hogy ilyen számlákat fizetünk teljesen szükségtelen... Itt a nap, amit hasznosíthatunk. Lehet érezni a szél energiáját, és itt a víz is. Ezeket az erőforrásokat mind lehetne hasznosítani. Ilyen egyszerű. Ebben kell gondolkodnunk a jövőben".

Arról külön vitanapot lehetne nyitni, hogy igazából a nézők hülyék-e, vagy Brad Pitt, aki a zöldek táborát gyarapítva a természeti erőforrásokat és a környezetvédelmet próbálja népszerűsíteni. Az mindenesetre tény, hogy ennek ellenére maga a Pitt-Jolie páros sem él éppen környezetkímélő életet. A legpazarlóbb példa erre, hogy utazgatásaik során szinte csak magánrepülőjüket használják, de rengeteg villát és házat tartanak fennt a világ különböző pontjain, és nehéz elképzelni, hogy ezekben napenergiával nyernék a melegvizet a napi fürdéshez, gyertyalángnál olvasgatnának, vagy gyeptéglákkal borítanák a malibui villájuk tetejét. Úgyhogy lehet, hogy Pitt nem bolondult meg, de hogy meghasonlott önmagával, az már valószínű.