Jordan szexi hableányként reklámozza mesekönyvét

2008.04.11. 12:55
Az angol modell egy merész kosztümben mutatta be csütörtökön újabb gyerekeknek szóló könyvét. Egy nappal korában kevésbé szexi öltözékben jelent meg egy díjkiosztó ünnepségen, bár már többször is bebizonyította, hogy műveit vagy fehérneműit kebleivel szereti reklámozni. A ledér celeb helyett ezúttal a Harry Potter könyvek szerzője, J.K. Rowling villantott, illetve villantott volna, ha ügynöke nem teszi rá a kezét időben az írónő éppen kibuggyanó mellére.

A háromgyermekes angol celeb április 10-én a londoni Harrods áruház egyik könyvesboltjában bemutatta legújabb mesekönyvét, ami Time for a Picnic címet viseli. A történet főszereplője ezúttal Katie, a hableány és Peter, a kalóz. Jordan, azaz Katie Price az alkalomhoz illően hableánynak öltözött, és szokásához híven meglehetősen szexire vette a figurát. A rózsaszín felsőrészt és az uszonyszerű alsót szerencsére egy testszínű, átlátszó anyag kötötte össze, így ezúttal minden a helyén maradt. Jordan egy nappal korábban, április 9-én valamivel konszolidáltabb öltözékben jelent meg a Galaxy British Book Awards-on.

Klikk!

Itt a pónikról szóló mesekönyvével indult, ám a zsűri nem neki ítélte a legjobb gyerekkönyvért járó díjat. A Harry Potter könyvek szerzőnője, J. K. Rowling viszont bezsebelt egy, a kiemelkedő teljesítményeknek szóló díjat. A két híresség a Now magazin információi szerint párt szót is váltott az est folyamán. Furcsa módon kettejük közül ezúttal J. K. Rowlingnak sikerült majdnem villantania. Szerencsére egy mögötte álló férfi, aki a Metro információi szerint az ügynöke, még időben megfogta a melleiről lecsúszó ruhát. Így csak annyit lehetett látni, hogy testszínű melltartót visel. A lap szerint nem az első eset, hogy az írónő kis híján Jordan nyomdokaiba lép. Tavaly, amikor éppen az Egyesült Államokban mutatta be egyik könyvét egy csapat gyereknek, lehajolt, és blúza alól kikandikált melltartója.

Sex sells

Persze Rowling nyomába sem ér Jordannek. A kebelméretének változásairól ismert modell természetesen minden alkalmat megragad, hogy dekoltázsával szerezzen egy kis plusz hírverést termékeinek. Februárban éppen önéletrajzi könyvét, a Pushed To The Limit című alkotást mutatta be egy londoni könyvesboltban, amikor nyújtózkodás közben frissen operált mellei kibuggyantak a fűzőjéből. A merész Szupernő-kosztümnek köszönhetően így mindenki láthatta, hogy a decemberi mellkisebbítő műtétje jól sikerült, és a mellbimbója körüli hegek is szépen gyógyulnak.

Pár héttel később, március elején fehérnemű kollekcióját prezentálta a nagyközönségnek. Az alkalomhoz illően természetesen fehérneműben parádézott, akárcsak azok a molett lányok, akik szintén részt vettek az eseményen. "A rajongóimmal együtt akartam bemutatni a sajtónak a kollekciót, így meghirdettem a lehetőséget és kiválasztottam hat lányt" - mondta Katie Price a Daily Mailnek. A véletlen villantás érdeklődés hiányában ezúttal elmaradt.