horoszkóp

Judák Tünde gogolányból lett playmate

2008.03.02. 20:50
A tavalyi Playmate választás harmadik helyezettje, Judák Tünde a márciusi Playboyban mutatja majd meg magát. A gogotáncosként dolgozó modell életében nem hozott drámai változásokat, hogy tavaly elcsípte a dobogót. Tervei között szerepel valami, de nem szívesen beszél róla, mi az, mert még ő sem tudja pontosan, mit tervez.

A szeptemberi Playmate választás óta keveset lehetett hallani Judák Tündéről, annak ellenére, hogy Mosolygó Orsolyával megosztva harmadik helyezést ért el.

A modell, aki eddig Ausztriában dolgozott gogotáncosként, a márciusi Playboyban fog feltűnni.

A Playmate választás óta eltelt időről Judák azt mondta a Velvetnek, voltak felkérései különféle munkákra, de semmi kimagasló nem történt vele. Annyit megtudtunk, hogy egyre ritkábban kell külföldi táncos fellépéséket vállalnia, aminek nagyon örül, mert így több időt tud a családjával tölteni.

Klikk!

A hírekben azért nem szerepel, mert óvja a magánéletét, és csak akkor szeret valamivel előállni, ha az már biztos. Ezért egy készülő tervéről sem tudtunk meg sokat:

„Vannak terveim, amikről nem beszélek szívesen, amíg nem körvonalazódnak teljesen. Amíg nem látom azt, hogy a dolog annyira érett, hogy kiálljak vele, addig nem nyilatkozom" - mondta Judák a Velvetnek.

A titkos tervekről semmit sem tudtunk meg - hiába próbálkoztunk -, mert még Judák számára sem teljesen világos, hogy pontosan mit szeretne csinálni.

A féltett, titkos projekt mellett Judák a playmate-ekkel közösen is dolgozik majd. Elmondta, a jövő héten indul egy turnéra, aminek során a tavalyi győztes, dj-vé avanzsált Metzker Viki fog klubokban zenélni, míg a dobogósok, és a közönségszavazás győztese önfeledten buliznak az egyes helyszíneken megjelentek nagy örömére.