horoszkóp

Kate Moss dalt irna Amy Winehouse-nak

2007.08.19. 16:05
Kate Holmes Amy Winehouse-ért rajong, az énekesnő a rehabon csücsül, a heroinista férj magyarázkodik. Ezt a drogfüggőség dolgot pedig mindenki eltúlozza.

Kate Moss azt tervezi, hogy elismerése jeléül ír egy dalt a kokain és heroin függőségtől szenvedő Amy Winehouse-nak. A drogügyeiről és Pete Doherty-vel való viharos kapcsolatáról elhíresült modell nagy rajongója Amy-nek, egy barátja szerint annyira, hogy folyton az ő dalait hallgatja. Kate tudja, hogy zenei képességei a közelébe sem érnek a 23 éves énekesének, de úgy érzi tudna olyan dalt írni, amelyben kifejezhetné Amy iránti tiszteletét.

Hogy ez a csodás gondolat Amy Winehouse-t mennyire dobja fel azt nem tudjuk, az viszont biztos, hogy minden támogatásra szüksége van, hiszen péntek óta ismét a rehabon tanyázik. Korábban hírül adtuk, hogy az énekesnő két nap után otthagyta az essexi klinikát, ahol alkohol és drogtúladagolással kezelték. A két kórházlátogatás között Amy férjével, Blake Fielder-Civilel járta a camdeni kocsmákat, ahol más vendégektől nyúlták a piát.

Amy szülei a szintén drogos férjet hibáztatják a fiatal énekesnő életmódja miatt, de a 25 éves Fielder-Civil tagadja a felelősségét. "Mindenki azt hiszi, hogy az én hibám ami Amy-vel történik, és úgy állítanak be, mintha én lennék a rossz fiú, pedig szeretem őt. Nagyon szeretem. Ő nagyon drága nekem, ő a feleségem, és én gondját szeretném viselni. Ezért is vittem vissza a rehabra." - mondja a gondoskodó férj a Daily Mailnek. A férfi továbbá elmondta, hogy csak egy gitárért ugrottak el Londonba, és már mentek is vissza a klinikára. A rajongóknak pedig azt üzente, ne aggódjanak Amy-ért, hiszen van, aki vigyáz rá, és különben is: mindenki eltúlozza a lány drogproblémáit.

A rajongók ugyan biztos boldogok ettől a kijelentéstől, attól viszont kevésbé, hogy az énekesnő minden koncertjét visszamondta, és legközelebb a kezelés után, tisztán akar a színpadra állni.