Kate Moss gyereket szeretne drogfüggő párjától. Szerinte Pete Doherty jó apa lenne és egy poronty igazi köteléket jelentene számukra. Ha a vőlegény éppen nincs elvonón.

Kate Moss gyereket szeretne vőlegényétől Pete Doherty-től. A szupermodell - aki ezen a héten dobta piacra ruhakollekcióját - elszántnak érzi magát a családalapításra a Babyshambles frontemberével. "Mindenki megszállottan szeretne megházasodni, egy idő után már mindegy kivel. Nekem ilyen problémám nincs, mert van párom. Családot szeretnénk és egy szorosabb köteléket egy gyerek alakjában." - nyilatkozta Kate az angol Daily Express-nek.

A szuperapu

"Pete remek apa lesz" - vélekedett Moss. Ez a nyilatkozat elég nagy optimizmusra vall. Doherty alig több, mint egy hónapja adott egy interjút amelyen saját bevallása szerint is be volt szívva. Az eset ráadásul nem sokkal azután történt, hogy kéz a kézben bevonultak egy elvonókúrára és ott együtt estek át a kezelésen, ezek szerint kétes sikerrel. Olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy Pete kábítószer-függősége miatt nem láthatja előző kapcsolatából származó hároméves fiát. Kate-nek is van már egy négyéves lánya Lila Grace. Állítólag az angol szépség meg van győződve arról, hogy közös gyermekük Doherty-vel igazi bizonyítéka lesz szerelmüknek. "Csináltunk közös zenét, írunk közös albumot, de egy baba lenne az igazán szoros kötelék köztünk. Lila is megérdemel egy egy testvért" - mondta magabiztosan a FemaleFirst-nek.