horoszkóp

Kate Moss Doherty helyett is gondolkodik

2007.06.15. 11:24
Pete Doherty a jövő héten interjút ad egy talk-showban, partnere, Kate Moss pedig pontos instrukciókat adott leendő urának arról, hogy miket mondjon és miket ne. Házassági terveiket és drogozási szokásait például ne nagyon teregesse ki.
Pete Dohertynek jövő héten jelenése lesz a BBC1 Friday Night With Jonathan Boss című talkshowjában. Mivel sejthetően nem azért hívták be, mert napozott, vagy mert DVD-t kölcsönzött, menyasszonya úgy gondolta, jobb, ha felkészíti a kihívásra.

Mivel nem bízott benne, hogy leendő ura tisztában van vele, miket kell és lehet mondani egy interjúszituációban, rövid eligazítás keretében a lelkére kötötte, hogy házasságkötési terveikről ne beszéljen, koncentráljon inkább arra, hogy a zene és az új lemeze legyen a téma. Június 22-én kiderül, hogy az eddig inkább drogos, mint zenész Pete Doherty megértette-e a feladatot.

Jogos aggodalom

Kate Moss aggodalma érthető, mert egy évvel ezelőtt, amikor se veled-se nélküled viszonyukban épp a "nélküled" volt érvényes, Pete Doherty már szerepelt a kérdéses műsorban. Akkor az interjú nagyon jól sikerült, mert a drogos modell drogos pasija hozta a formáját és teljesen őszintén beszélt kábítószerproblémáiról, meg a mindenféle függéseiről. Az egész este csúcspontját az a rész adta, amikor Doherty a modellel folytatott kapcsolatáról a következőképpen nyilatkozott: „Isteni vele a szex. És mindig is az lesz.” A pár azóta újra összemelegedett és Moss úgy gondolja, hogy amit az egyikük nyilatkozik, az a másikra is hatással van, ezért érdemes kerülni a kínos szituációkat.