horoszkóp

Csak a szex tartotta össze a Moss-Doherty párost

2007.10.03. 21:35
A közös barát, Shane McGowan sajátos teóriája arról, hogy miért nem tudtak a dzsankik szakítani: mert túl jókat dugtak.

Shane MacGowan a The Pogues kevésfogú énekese a Mirrornak megmondta a tutit: Kate Moss és Pete Doherty se veled-se nélküled kapcsolatának igazi összetartó ereje a szex volt.

„Tökéletesek voltak egymásnak. Teljesen egymásba voltak bolondulva. Rengeteget balhéztak, de amikor jól mentek a dolgok, észbontóan jókat dugtak. Megvan bennük az a bizsergés, és ez egy olyan dolog, ami hiányozni fog nekik. Amikor a múlt héten találkoztam Kate-tel azt mondta, szomorú, hogy így alakultak a dolgok. Bármit megtett volna Pete-ért, de ő nem akart megváltozni” – mondta el az újságnak Írország utóbbi harminc évének egyik legmeghatározóbb punkja.

Eközben a Daily Mail arról ír, hogy Pete Doherty már megint elnapolhatja a kábítószerbirtoklás miatt rá kirótt börtönbüntetést. Miután egy hathetes kezelést követően tisztának találták, Doherty lehetőséget kapott arra, hogy egy utókezelésen vegyen részt.

„Pete nagyon jól van, szuperül, és akar adni magának egy esélyt. A bíróság tudja, hogy a program első hat hete után negatív lett a drogtesztje. A bíró azt akarja megtudni, hogyan viseli az utókezelést, mielőtt meghozzák a további döntéseket. Ez nem a bíróság ötlete volt, semmi köze a bírósági bürökráciához – az én javaslatomra történt a dolog, és hétfőn negyed hatkor fogadták el” – pontosított végül a Dohertyt kezelő orvos.

Megúszni a börtönt

Dohertyt drogügyei miatt még májusban tartóztatták le, London nyugati részén.

Aztán augusztusban ismét elkapták, mert megszegte a bíróság határozatát, mivel drogot találtak nála egy fesztiválon, ahol fellépett zenekarával. Végül szeptember elején döntött úgy, hogy hat hétre igénybe veszi egy elvonó szolgáltatásait.

Doherty már többször került bíróság elé drogproblémái miatt. A most elhúzódó ügyben a londoni bíróság bírója úgy nyilatkozott, hogy az énekes „több mint együttműködő” és úgy tűnik, valóban le akarja győzni függőségét.