Kelemen Anna randevúzott Kovival

2007.10.11. 14:35
Kelemen Anna a pornófilmrendezővel, Kovival kávézott. Annácska csinos volt, a kávé pedig jó. De Kelemen Anna nem akarja elmondani, hogy ő alakítja-e Paris Hiltont a következő pornóban.

Kedves feljelentőnktől, Catmantől megtudtuk, hogy Kelemen Anna Kovács István pornófilmrendezővel kávézott. Hogyan történt az eset? Pontosan így:

"Kedden a barátnőmmel kávéztunk a Westendben, a Leroy kévézóban. Egyszer csak belibegett Kelemen Anna. Mondhatom, igen feltűnő, csinos lány. A kávézóban azonnal megállt a levegő. Egy pillanatra csönd lett, mindenki őt nézte. Anna körülnézett és kinek az asztalához ült le? Koviéhoz, a pornófilm rendezőéhez. Újabb döbbent csend következett és velünk együtt mindenki arról beszélgetett, hogy vajon miről is pusmoghattak? Csak nem...? Remélem, igen!"

Az információra lecsapva azonnal felhívtuk Kovit, a pornógurut, aki döbbent csönddel reagált kérdésünkre, majd elmondta, hogy amikor Annácskával távoztak a kávézóban, már akkor sejtették, hogy eljut a hír a médiához, ugyanis mindenki őket bámulta. Hogy mi volt találkozásuk apropója? Kovi erről egyedül nem nyilatkozott, azt ígérte, felhívja Annát egyeztetni. A megbeszélés azonban rosszul sült el (legalábbis számunkra), kiderült ugyanis, hogy csak kávézni és beszélgetni futottak össze. "Nem elég?" - kérdezte a pornórendező. "Mondhatnád azt, hogy egy közös filmről tárgyaltatok" - javasolta e cikk szerzője. "Jót kávéztunk" - érkezett a válasz.

A szerelmi életét nemrég kiteregető playmate igencsak érzékeny arra, ha a média a pornóval hozza összefüggésbe. Mintha eddig mindig ok nélkül történt volna. A múltkor például úgy megijedt, hogy eldobta a lehetőséget, hogy egy olasz produkcióban Paris Hiltont játssza. Pedig annyira kézenfekvő választás lett volna. Hogy ez a találkozás tényleg csak a kávéról szólt-e, az idővel úgyis kiderül. Addig is legyünk boldogok egy újabb bizonyítékkal arról, hogy Kelemen Anna valóban létezik.