Havas nem bírná, ha orális szex közben gúnyolnák

2007.09.23. 08:31
Havas Henrik könyvével segített Annácskán, aki most már fontosnak érzi magát, vágyik valakire, aki vacsorázni viszi, és tud gúnyolódni orális szex közben. Havas szerint pedig Annának a szex az önkifejezési forma.

Havas Henrikkel és Kelemen Annával, az Erotika Kiállításon találkoztunk, ahol most megjelent könyvüket, a Méhkirálynőt dedikálták. Mielőtt a három szekrénnyi pasas a standjukra kísérte volna a párost, Garami Gábor és műsorvezetőtársa a színpadon faggatta őket a könyvről, és különös kapcsolatukról. Aztán mi is beszélgettünk velük egy kicsit.

Havas elmondta, hogy a Buzera című műsor forgatásán figyelt fel a lányra, és valami különöset érzett benne. Úgy gondolta, a playmate nem olyan, mint amilyennek elsőre tűnik. Hogy miről szól a könyv? Annácska szerint (aki valóban létezik) nem a pornóról, hanem a férfiak szánalmas próbálkozásairól, hogy megkaphassák azt a lányt, akit a tévében is láttak. Persze ezer euróért.

Havas szerint Anna botrányai ellenére hisz abban, hogy megtalálja azt, aki ingyen is jó lesz számára. "Úgy élek, mint bármilyen normális nő. Kutyát sétáltatok, olvasok, tévézek, és várom azt a pasit, aki elvisz vacsorázni." - mondta a playmate. Mikor korábbi cikkünkben megkérdeztük, hogy milyen pasira is vágyik igazából, azt felelte gazdagra. "Azért kellett azt mondanom, hogy gazdag, mert már a mélylélektani dolgokat nem mondja ki így az ember a médiában. Nem fér bele az imidzsembe."

Az imidzsről már sok mindent tudunk, de milyen ember valójában Kelemen Anna? "Nagyon összetett. Nagyon teátrális, nagyon színészi vénám van, ezt ki kell bontakoztatnom. Valamiben ki kell majd bontakoznom egyszer. Egyelőre nagyon megfoghatatlan ez a jelenség. Azt mondhatom, hogy foglalkozása: Kelemen Anna." - válaszolt kérdésünkre a playmate. Hogy hogyan látja őt Havas? "Anna vágyik a szeretetre, amit nem kapott meg. A szexualitás számára egy olyan segédeszköz, amit arra használ, hogy szeressék és szeressen. Ha más konstellációban születik, színésznő lenne, vagy festő. Számára a szexualitás egy önkifejezési forma."

Meg szórakozás. A könyv részletesen taglal egy kínos jelenetet, amikor Annácska orális szex közben kigúnyolja a férfi farkát. A férfit azonban mindez nem izgatja, befejezi, amit elkezdett. "Ha velem csinálná ezt [az Anna], én főbe lőném magam."- toldotta meg a történetet a tanár úr.

Hogy mi az igazság a közöttük lévő szexuális kapcsolatról? Ha dugtak volna, nem tudtak volna együtt dolgozni. "Csak az időt basztuk volna el." - mondta Havas. Majd mosolyogva tette hozzá, hogy neki nem szabad ilyet mondania. Ő ugyanis egyetemi tanár. Elmesélte, hogy Annának jól esik az, hogy vele lehet beszélgetni, hogy nem akar tőle semmit, hogy nem érdekből van vele. A könyv ugyanis segített Annán. Most már fontosnak érzi magát.

Hogy Annácska nem fél-e attól, hogy kibeszélte a pasikat? "Nem félek semmitől. Nincs min megsértődniük, csak szembesülnek önmagukkal." - válaszolta a lány, aki eddig körülbelül 150 pasival feküdt már le.

A beszélgetés során az is kiderül, hogy Annácska egy okos prostituáltnak tartja magát, amilyen Mata Hari is volt, így a könyv megjelenése után az árfolyama is nőni fog. Aztán egyszer lesznek gyerekei is. "Nem akarom, hogy a gyerekeim korlátolt barmok legyenek. Hogy bulvárt olvassanak, tévét nézzenek, templomba járjanak. Azt szeretném, hogy jó emberek legyenek. Maszturbáljanak, szexeljenek."