horoszkóp

Így csókolnak a gazdagok és szépek

2008.01.23. 13:28
Kapcsolódó cikkek (1)
Mivel a hírességek szinte egész életüket a kamerák kereszttüzében töltik, ezért elkerülhetetlen, hogy ne fotózzák le őket a legintimebb helyzetekben is, mondjuk, amikor ajkuk éppen összeforr párjukéval. Itt a lehetőség, nézegessen ön is csókolózó hírességeket!

Míg a bevásárlóközpontokban és parkokban smároló tiniknek nem kell attól tartaniuk, hogy egy bokor mögött megbújó paparazzó lefotózza őket, miközben éppen vadul csókolóznak, a celebeknek számolniuk kell azzal, hogy egy szemfüles lesifotós megörökíti az intim pillanatot. Vannak sztárok, akik úgy fogják fel, hogy ez is csak egy olcsó, ám hatásos pr-fogás, vannak, akik nem örülnek ennek, és vannak, akik tényleg nem bírnak magukkal.

Adrian Brody és Elsa Pataky

Íme egy igazi és őszinte csók, ami annak ellenére, hogy a fotósok kereszttüzében csattant el, vélhetően nem a kameráknak szól. Bár, meg kell hagyni, Adrian Brody színészi alakításáért egyszer már megjutalmazták egy Oscar-díjjal 2003-ban. Barátnője, Elsa Pataky szintén színészként keresi a kenyerét. A két celebet a karrieren kívül részben kelet-európai származásuk is összeköti, Brody édesanyja Budapesten született, Patakyé pedig Romániában.


Jim Belushi és Jennifer Sloan

Bár a színész és kedvese majdnem nyolc évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, úgy tűnik, az ő házasságuk nem ér véget a kritikusnak tartott hetedik évben. Belushi ugyanis egy latin amorózó lendületével csókolja szájon feleségét, akit láthatóan sikerült teljesen ledönteni a lábáról. Persze lehet, hogy a komikus csak a közelben leselkedő paprazzók kedvéért játszott egy kicsit rá a dologra. Belushinak egyébként ez a harmadik házassága.


Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil

Az alkohol-, drog - és súlyproblémákkal küzdő celeb ijedt szemekkel vizslatja férjét Blake Fielder-Civilt. Pedig a kép készültekor még nem tudhatta, hogy hites ura egy kocsmai verekedés és egy tanú megvesztegetése miatt börtönbe kerül, és nem szabadul onnan egyhamar. A politoxikomán énekesnő szülei szerint a férfinak köszönhető, hogy egykoron formás, néha füvező lányukból egy vézna junkie lett. Winehouse ennek ellenére kitart férje mellett, sűrűn látogatja, illetve koncertjein - amikor lehet érteni, amit mond és énekel - mindig megemlíti, hogy mennyire hiányzik neki.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Bár semmi kétségünk nem fér ahhoz, hogy a házaspár még mindig szereti egymást, hozzá kell tennünk, hogy egy kormányzó esetében nem csak az édes kisdedek ölelgetése, hanem a stabil partnerkapcsolat is jó pont a választók szemében. John F. Kennedy elnök unokahúgát és a testépítőből lett színészt egyébként Tom Brokaw mutatta be egymásnak egy teniszversenyen 1977-ben. Kilenc évvel később össze is házasodtak, négy gyermekük született. Maria Shriver nem volt könnyű helyzetben, ugyanis csak azóta, hogy férjét megválasztották Kalifornia kormányzójának, tizenhatszor emeltek ellene vádat szexuális zaklatás miatt. Persze Shrivert sem kell félteni, Schwarzeneggernek ugyanis két szexmetes hét volt a büntetése, amiét George W. Bushra szavazott a republikánus párti elnökjelölő konvención.

Tom Cruise és Katie Holmes

Úgy tűnik, a két színész közti szenvedély, melyet kapcsolatuk elején olyan hevesen reklámoztak., némileg elhalványult. Véget ért a kanapén ugrálós, fotósok előtt látványosan smárolós időszak. Ezzel párhuzamosan újra szárnyra kapott a pletyka, miszerint Cruise saját neméhez (is) vonzódik. Életrajzi könyvének írója, Andrew Morton azt is felvette, hogy nem a színész a kis Suri biológiai apja, hanem a szcientológia atyja, L. Ron Hubbard, akinek lefagyasztott spermáját használták fel. Egy biztos, a páros most azon ügyködik, hogy kislányuknak minél hamarabb szülessen egy testvére.

Mary J. Blige és Kendu Isaacs

Mintha Mary J. Blige nem kifejezetten örülne annak, hogy férje, Kendu Isaacs a fotósok kamerái előtt döntött úgy, hogy puszit ad neki. Pedig az énekesnő sokat köszönhet hites urának, hiszen saját állítása szerint Isaacsnek nagy szerepe van abban, hogy kábítószerfüggősége és alkoholizmusa már a múlté. A férfi, aki szintén a zeneiparban dolgozik, nyolc évvel ezelőtt ismerkedett össze az aranytorkú celebbel, majd 2003. december hetedikén oltár elé is álltak. A menedzser státuszban lévő férjnek összesen három gyereke van, akiknek a nevelésében természetesen a díva is részt vesz.