horoszkóp

Leszbikus csókkal reklámozza új filmjét Woody Allen

2008.05.14. 13:05
A Vicky Cristina Barcelona című film előzetesében a két főszereplő, Penélope Cruz és Scarlett Johansson egy forró csókot vált egy vörös lámpával megvilágított sötét szobában. A spanyol színésznő szerint egyébként Charlize Theron csókol a legjobban, lekörözve olyan színészeket, mint például Matt Damon vagy Matthew McConaghuey. A forgatókönyvírók és a rendezők egyébként szívesen raknak bele filmjeikbe egy-egy leszbikus csókot, vagy akár egy szexjelenetet.

Woody Allen legújabb filmjének, a Vicky Cristina Barcelona előzetesében szinte az összes főszerepelő csókolózik, így többek között Penélope Cruz és Scarlett Johansson is. „Nagyon erotikus. A nézők biztos elpirulnak majd, talán kicsit ki is akadnak. Penélope és Scarlett egy sötétszobában esik egymásnak. A közönség nem kap majd levegőt” – nyilatkozta egy bennfentes a New York Postnak. Sőt, a két hölgy a Cruz férjét alakító Javier Bardemmel az édes hármast is kipróbálja, és egy forró leszbikus szexjelenet is szerepel a filmben.

Penélope Cruz számára egyébként nem ez az első alkalom, hogy az egyik kolléganőjével kell csókolóznia a kamerák előtt. A Nézz az égre! című filmben például Charlize Theronnal tapasztja össze ajkait, és öccse klipje kedvéért még húgával, Monicával is csókolózott. A spanyol színésznő, aki a vásznon olyan férfiakkal került intim viszonyba, mint például Nicholas Cage, Matt Damon és két volt kedvese, Tom Cruise, valamint Matthew McConaghuey, később bevallotta, partnerei közül Charlize Theron volt a legjobb. A híresség A rém című filmben Chiristina Ricci-vel keveredik hasonló helyzetbe.

Sokan mások

Több filmes weboldalon is összeállították a legjobb leszbikus csókok listáját. Bár van apró eltérés a sorrend és a felsorolt jeleneteket illetően, vannak olyan párosok, akik mindenhol szerepelnek. Ott van például Laura Elena Harring és Naomi Watts, akik a David Lynch nevével fémjelzett Mullholland Drive című filmben kényeztetik egymást, vagy Denise Richards és Neve Campbell, akik a Vad Vágyak kedvéért próbálták ki a leszbikus csók szépségeit. De ott van Sarah Michelle Gellar és Selma Blair a Kegyetlen játékok, valamint Salma Hayek és Ashley Judd, a Frida két szereplője.

Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból Angelina Jolie sem, aki saját bevallása szerint szakértője a leszbikus szexnek. Ő Elizabeth Mitchell-lel csókolózott, amikor Gia Carangi szupermodellt alakította. A sorozatsztárok közül pedig Jennifer Aniston viszi a prímet, aki két celebhölggyel is smárolhatott. Legelőször a kissé kleptomán Winona Ryderrel a Jóbarátokban, majd legjobb barátnőjével, Courtney Cox Arquett-tel a Dirtben.

Tilos a csók

Úgy tűnik, a konzervatívabb országokban nem tolerálják olyan jól a hatóságok, ha valaki csókolózó nőkkel próbál eladni valamit. Szingapúrban pénzbüntetést róttak ki az egyik kábelszolgáltatóra, mert az egyik reklámban elcsattant egy leszbikus csók. A városállam vezetői egyébként csak tavaly, a büntetőtörvénykönyv felülvizsgálatakor legalizálta a heteroszexuális párok közt az orális és anális szexet. A homoszexualitást azonban továbbra is büntetik: akár két év börtönt is kaphatnak a saját nemükhöz vonzódók - írta a Független Hírügynökség.