horoszkóp

Konta Barbara babát vár

2008.08.07. 15:35
Kapcsolódó cikkek (1)
A Barátok közt egykori sztárja múlt héten az olvasók szavazatai alapján elnyerte a legszebb mellű magyar celeb címet. Most pedig kiderült, hogy öt hónapos terhes. Férjével, a Vasas válogatott focistájával, Német Norberttel már nagyon várják a kis jövevényt. Barbarának már dagad a pocakja, ezért le sem tudja tagadni, hogy anyai örömök elé néz.

Konta Barbara múlt héten első helyen végzett a Velveten meghirdetett mellszépségversenyen, megelőzve Görög Zitát, Bódi Sylvit és még sok magyar szépséget. Az olvasók pár napig szavazhattak, hogy szerintük melyik hazai celeb rendelkezik a legszebb dekoltázzsal. Most a legszebb fenekű hírességre lehet szavazni. Annak ellenére, hogy már rég visszavonult a médiából, időről-időre újra feltűnik. Legutoljára az a hír látott napvilágot, miszerint Ferihegyen egy utazási irodának a többségi társtulajdonosa. Hogy ebből mi igaz, azt csak akkor tudnánk kideríteni, ha felvenné a telefont.

Barbara mindig is rajongott a labdarúgásért, szerette nézni és űzni is a sportot. Nem csoda tehát, hogy férje, a Vasas válogatott labdarúgójával egymásra találtak. Egy éve esküdtek és már az első gyerkőc is útban van, akit karácsony környékére várnak. Konta Barbara elmondta a Blikknek, hogy nagyon boldogok és már alig várják, hogy hármasban ünnepelhessék a karácsonyt. Azt is hozzátette, hogy élete legszebb szentestéje lesz.

Klikk!

A Barátok közt egykori Esztere jól tűri a terhességet és szerinte a baba is nagyon jól érzi magát. A boldog szülők már a születendő gyermekük nemét is tudják, de babonából nem akarják megosztani azt senkivel. A baba nevét még nem döntötték el, mert az állandó vitatéma.

Konta Barbara a Barátok közt-ben tűnt fel Hoffer Eszter szerepében. Miután megunta a sorozatbeli szereplést, átigazolt a TV2-höz. Ott egy beszélgető show-t indított és a Lazac című reggeli műsort is vezette. A műsorokat azonban hamar levették a képernyőről, ezért Konta Barbara úgy döntött, hogy végleg visszavonul és komolyabb fába vágja a fejszéjét. Egy utazási irodába dolgozott, és mostanra már az iroda többségi tulajdonosa. Megpróbáltuk az irodán keresztül is elérni, de ott azt mondták nekünk, hogy éppen szabadságon van.